Dosta političko-kriminalnog terora!

ljubuski.info

Hrvatska stranka prava, povodom medijskih natpisa o podjeli financijskih sredstava za financiranje javnih i privatnih medija od strane Hrvatskih telekomunikacija d.d. Mostar smatra nastavkom političko-kriminalnog terora, siromašenja javnog poduzeća koje ionako grca pod teretom nepotističkih zapošljavanja.

Još više je sramotno i skandalozno da o razmjerima izvlačenja javnog novca javnost doznaje iz medija i to zahvaljujući nezadovoljstvu pojedinih jer nisu zadovoljni podjelom financijskog kolača.

Sadašnja i aktualna politička vlast s hrvatskim prefiksom pod svojim utjecajem i političkom šapom ima sva javna poduzeća u kojima Hrvati imaju svoje predstavnike, pa tako i aktualnog predsjednika Uprave HT d.d. Mostar kojeg su sami postavili.

Umjesto razvoja ekonomije i stvaranja okruženja u kojem bi hrvatski čovjek i hrvatska mladost imali budućnost i ostajali na svojim stoljetnim ognjištima, atmosfera političkih ucjena, nekažnjivosti politički podobnih, siromašenja, postala je svakodnevica hrvatskog čovjeka, ali i svih koji žive u BiH.

Je li to ono što nam nudi "stožerna" hrvatska stranka za čijeg mandata je zabilježen najveći mirnodopski egzodus Hrvata iz Bosne i Hercegovine?

Kod takvih "zaštitnika Hrvata", ne trebaju nam neprijatelji.
Probudimo se iz ove nacionalne, društvene, političke i svake druge agonije koja uništava slobodnog hrvatskog čovjeka, a ognjišta im ostavlja pusta.

HSP poručuje da uništenju hrvatskog nacionalnog bića, hrvatskih javnih poduzeća jednom zauvijek treba kazati – Dosta!

Nikola Raguž | Predsjednik Hrvatske stranke prava

Glas naroda

Dragan Čovič je deklarirani Jugoslaven o tome postoje dokazi. Navodno je učestvovao u kamenovanju autobusa HDZa. Danas od osam miliona Hrvata koji žive na ovom svijetu nema nitko da prestavlja Hrvate u BiH nego on. Nemam riječi!! Ispričavam se zaboravio sam on je se "obratio"!!!!!!!

To smo ti mi ercegovci................i ope ga podržavaju ali džaba sljepu namigivat.....................

tko jednom izda uvijek ce....

Aj bolan Asicu ne s.....

Trio fantastikus Jurisic,Asic,Jakic plus pridruzeni pocasni predsjednik Z Hrstic a ovaj celavi samo potpisuje ova smjesna priopcenja.Smjesni ste,u birtiju pa konobari a i to je za tebe naucna fantastika.

Aj ne budali,tko tebe sta pita

Gdje god otvorim portal iskoči neki raguž. pa šta vas je više. radite li išta osim što političite... ovaj se konobar uhljebio za vrijeme platforme u elektroprivredu, onaj republikanac u eronet, a o martinu ne treba ni pričati, cijeli život na državnim jaslama.

Dosta političko-kriminalnog terora!
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija
ljubuski.info
Jedinu zastavu na prosvjed donijeli Zaboravljeni branitelji Ratni poručnik, Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Piralen - Mostarska skraćenica za otkaz! Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Sama svoja veleposlanica Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari