Duge cijevi na ulicama Širokog Brijega

ljubuski.info

Pripadnici specijalne i temeljne policije MUP-a ZHŽ naoružani dugim cijevima "do grla", jučer su, oko 13.30 sati, blokirali sve ulaze u Široki Brijeg.

Ne znajući o čemu se radi, brojni vozači su prilagodili svoju vožnju ograničenju brzine, a čak su i na kružnom toku davali žmigavac kada bi skretali. Političari su iskoristili svoje zakonsko pravo i ostali na radnom mjestu sve dok akcija nije završila, nešto iza 15 sati kada su se policajci povukli u postaju.

Ova vježba nije bila službeno najavljena, tako da bi policajci mogli svoj posao odraditi profesionalno u slučajevima kada bi došlo do izvršenja teških kaznenih djela i potrage za kriminacima gdje bi ove policijske postrojbe trebale žurno reagirati.

Navedena pokazna vježba je imala za cilj pokazati u kojem realnom vremenu policijski službenici mogu izvršiti planiranu blokadu, a u realizaciji su sudjelovali policijski službenici Sektora uniformirane policije i PU Široki Brijeg koji su vršili blokadu na cestovnim komunikacijama na području Grada Širokog Brijega.

Tijekom boravka na jednom od punktova uočili smo profesionalnost odrađenog posla, i građani Širokog Brijega se mogu nadati u budućnosti kako bi moglo nešto biti od ovih naših policajaca!

Mili Marušić | sirokibrijeg.info

Glas naroda

Demonstracija sile,tose gospodo radi sa policijom u civilnim unifotmama a ne da svatko prepozna Policiju na punktovima i akcija propade kod pusti mobitela i dronova vi vježbate ko u vrime Maršala-Tita i bivša MILICIJA-sad-Policija,neda bog daste u Minćenu-,pusti AGRONOMI-istrali Policiju da vide štaje P R O P U P A L O.

Duge cevke u izuzetnim situacijama. Ovo liči da agronomi žele zaplašiti narod, zna se. Valjda ima pameti da se odvedu negdje gdje je nenaseljeno pa neka se prndaraju.

Naredila gospoda iz osiguranja ,KUPLJENJE ne REGISTOVANI auta s DUUUUUGIMMM cevima jadan Narod i gotovo.

Nikakva demonstracija sile nije dobra. JNA je demonstrirala silu s tenkovima, pa,.... Nije dobro. Ne valja plašit narod. Ovo je dobronamjeran savjet. Svaka sila za vremena

do sada u povjesti je uvjek narod rušio vlast a ne obrnuto , tako neka se zapitaju zašto

Bilo je slučajeva, na žalost često kod nas kroz povijest, da vlast vodi narod u propast. Mislim da je to danas slučaj u Hercegovini, očito propadamo, nestajemo u agoniji dok kradeze likuje nekakvim svojim uspjesima, vjerojatno osobnim dosegom u kriminalu, krađi i gradnji viletina. To sve crkva blagoslivlje nazivajući kriminalce dobročiniteljima. A Bože ubrani nas od zla, ništa drugo.

pripremaju se branit guzonje kad se narod digne

yo, yo, yo a nitko ne kaže da je ministar Boras bio u Ljubuškom u to doba i trčao oko ministra financija i dopresjednika vlade Tonija Kraljevića jer je ovaj imao udes na Cernu, eee o tome se ne piše.
sletili se uvlačig-zani oko njega u domu zdravlja u ljubuškom, mazaju ga pa pitaju jeli ti bolje, je li te boli moreš li puvati, pa za minut opet drugi jeli ti sad imalo bolje, je li ti i tako ukrug k'o baje svezig-uze ne lade. istraše čovika ispameti a ne mogu svi odjednom stati nema kapaciteta za toliko uvlačig-uzana.

pa more biti da su za to duge cijevi bile po Širokom Brijegu...

ma kakav tito ovo je gore zastrašuju naro e do čega dodjošmo gore nego u komunizmu ili smo u još gorem komunizmu

Lovili R E B C E kaže baba s jednim zubom mrmljajući................................

Možda se spremaju za Bijaču šta vi mislite .

Duge cijevi na ulicama Širokog Brijega
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari