Sindikat prosvjete uputio podršku braniteljima

ljubuski.info

Nezavisni sindikat uposlenih u osnovnim školama Zapadnohercegovačke županije izrazio je podršku braniteljima, u borbi za njihova prava.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Poštovani branitelji,

Nezavisni sindikat uposlenih u osnovnim školama u Županiji Zapadnohercegovačkoj izražava vam podršku u borbi za vaša prava. Prosvjeta je dugo bila sama u štrajkovima i zato potpuno razumijemo u kakvoj se situaciji sada nalazite. Uvijek ćemo podržavati pozitivne inicijative i borbu za pravednost.

Hrabro ustrajte u svojim zahtjevima!

Predsjedništvo Sindikata

Glas naroda

Hvala sindikalnim Čelnicima na BUDJENJU

Slika korisnika UZB

Poštovani,
u ovim teškim vremenima za našu braniteljsku populaciju, koja je pošteno iznijela teret Domovinskog rata i ostala bez ikakvih prava, itekako nam znače vaše riječi podrške!
Nisu to samo tople riječi ugodne za uho, one su više od toga, između njih isčitajemo vaš pozitivan osjećaj za pravdu i pravednost, i, priželjkujemo mogući oprost što vam svakodnevno ometamo putovanja, vezana za privatni život i radne obaveze.
Žao nam je, iskreno žalimo, izabrali smo takav način skrećanja pozornosti na naše probleme, jer smo davno potrošili sve druge mogućnosti za istjerivanje pravde.

Naša Udruga, Zaboravljenih branitelja, zahvaljuje na podršci nezavisnom sindikatu uposlenih u osnovnim školama Zapadnohercegovačke županije.

UZB

A jeste pokušali kontaktirati Inzka?

Ajde nek je netko rekao da smo pravedni. BiH je inače možda neki neznaju:Zemlja blagostanja! Zemlja u kojoj nema nepravde,korupcije,nepotizma,licemjerja jednostavno rečeno RAJ NA ZEMLJI! Samo što mnogi taj RAJ nevide.

Moze li mi ko objasnit sta ovi traže ko ih je zaboravio .... zivio sam dole do rata kada sam otisao Njemačku sad imam 50 godina i nije mi jasno šta se doli dešava ko je koga zaboravio zašto prosvijedi u sarajevu .... Dajte smirite malo da se imam di vratit kad odem u penziju da je proživim kako bog zapovida .... okanite se prosvijed i radite nešto.

Ti kao dezerter sigurno ćeš se lipo provesti u mirovini kada dođeš ovamo,ako dođeš.

Kako te nije stid sad se javit uopce , ti i takvi sto ste pobjegli kad je zaratilo cuvajuci svoje dupe sad ces se vracat?? A da nije bilo njih di bi se vratio jadan ne bio ... Puuu sramoto

Pa ja pobjegao u Njemacku i sad ces se vracat jadu jadni, da su oni bili kukavice ko ti mogli su i oni pobjec al sta ces nema svak srce junacko tako da razumljivo je zasto si gore .. al iboga ti ostani sad nam pogotovo ne trebas

A što misliš da daš tu mirovinu nekom tko nije radio nikako da uživa, a ti se bori narednih pet godina da dokažeš da si radio..... pa će ti biti jasnija situacija.

Hvala na podrsci puno nam znaci

Tri zahtjeva UZB podržavaju svi osim HDZ BiH i SDA a zašto zna se.

Udba je osnovala kradeze partiju, udba i danas vlada u Hercegovini. Hvala komunistu dobročinitelju draganu i crkvi.

isti drže pod palicom i sindikate. ovi ne rade ništa za prosvjetu a ovamo se razbacuju potporama braniteljima.

Za gosta 11:28:23 Zasto se nebi vratio i uživao u plotovima svoga truda na svojoj djedovini negdije u hladovini uz dobro vino i mezu bolje bit dezerter nego budala.

Sindikat prosvjete i sindikat djelatnika MUPa ŽZH dali potporu za pravednu borbu!
Šta ostali sindikati i razno razne udruge misle?

Hvala sindikatima školstva i mup-a ŽZH.

Sindikat prosvjete uputio podršku braniteljima

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Film koji nećemo gledati Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Prolaze nam životi, a vrijeme stoji Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Kad nezakonito postane normalno... Marko Čuljak | dnevno.ba

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari