Lino višebojac u četvrtak u Ljubuškom

ljubuski.info

Lino višebojac, projekt pod pokroviteljstvom Federalnog ministarstva obrazovanja i nauke/znanosti i Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa Zapadnohercegovačke županije, a u organizaciji Podravke BiH, Sportskih novosti i OŠ "Ivane Brlić Mažuranić" iz Gračina (Ljubuški), održat će se:

U četvrtak, 19.4.2018. godine u 11 h, u Gradskoj sportskoj dvorani, na adresi Stjepana Radića bb, Ljubuški

Lino višebojac je projekt čiji je cilj potaknuti učenike osnovnih škola na bavljenje sportskim aktivnostima i razvijanje njihovih sportskih navika, te promociju školskog sporta i učeničkog stvaralaštva, a već četvrtu godinu se, osim u Hrvatskoj, održava i u osnovnim školama diljem Bosne i Hercegovine.

Učenice i učenici iz osnovnih škola u dobi od 5. do 9. razreda natjecat/takmičit će se u 8 (osam) disciplina u trčanju, štafeti u otežanim uvjetima, skoku u dalj, izvođenju slobodnih udaraca na rukometni i nogometni gol, pogađanju košarkaških obruča, potezanju užeta, skakanju u vrećama, a pokazat će i svoje kulturno-umjetničko stvaralaštvo. Natjecatelje će bodriti i gosti-sportaši: Denis Buntić – rukometaš, Maja Prusina – rukometašica i trenerica, Ante Vučić – košarkaški trener i Milan Vučić – nogometni trener koji ć se družiti sa učenicima, motivirajući ih na daljnje bavljenje sportom.

Četvrta sezona Lino višebojca započela je u Visokom, nastavila se višebojcima u Tesliću i Gračanici, Sanskom Mostu, a nakon Ljubuškog slijede Lino višebojci u Mostaru, Istočnom Sarajevu i Čitluku.

Glas naroda

Kako neustavno ministarstvo daje potporu, baš je ova vlast zaboravna.
Čija nadležnost je obrazovanje?

Lino višebojac u četvrtak u Ljubuškom
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari