Petru i Mariju Bošnjaku ukupno 10 i pol godina zatvora

ljubuski.info

Vijeće Odjela II za organizirani kriminal, privredni kriminal i korupciju Apelacionog odjeljenja Suda BiH objavilo je jučer presudu kojom su optuženi Petar Bošnjak i Mario Bošnjak iz Posušja proglašeni krivim za kazneno djelo organizirani kriminal, u vezi s kaznenim djelom neovlašteni promet opojnim drogama.

Sud je optuženom Petru Bošnjaku izrekao kaznu zatvora u trajanju od 5 godina i 6 mjeseci, a optuženom Mariu Bošnjaku kaznu zatvora u trajanju od 5 godina.

Optuženi Petar Bošnjak i Mario Bošnjak oglašeni su krivim što su, u cilju sticanja protivpravne imovinske koristi, postali pripadnici skupine za organizirani kriminal koja je organizirana radi dalje neovlaštene međunarodne kupoprodaje, prenosa, prijevoza, uvoza i izvoza opojne droge heroin i kokain.
Temeljem odredbi člana 56. Kaznenog zakona BiH, optuženim Petru Bošnjaku i Mariu Bošnjaku u izrečenu kaznu zatvora uračunava se vrijeme provedeno u pritvoru. Temeljem člana 74. Kaznenog zakona BiH, optuženim Petru Bošnjaku i Mariu Bošnjaku izriče se mjera sigurnosti oduzimanja predmeta. Temeljem člana 188. stav 1. Zakona o kaznenom postupku BiH, optuženi Petar Bošnjak i Mario Bošnjak obavezuju se na naknadu troškova kaznenog postupka o čijoj će visini Sud odlučiti posebnim rješenjem, nakon pribavljanja potrebnih podatke – priopćeno je iz Suda BiH.

Protiv ove presude nije dopuštena žalba.

Glas naroda

a šta sa ovin ostalin kojisu gori od njih

Pace stari suradnik udbe ipak mora u zatvor,dobra je udba kad oni tebe trebaju ali kad ti njih trebas obicno se ovako zavrsi.....

Napokon svaka cast pravda spora ali dostizna

Male kazne za kriminalce.Trebaju barem tri puta vece.

ne zadugo nije pravomoćna presuda

vratit ce se oni..malo odlezat i eto ih nazad..oni rade za policiju

Petru i Mariju Bošnjaku ukupno 10 i pol godina zatvora
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Je li nam bijeg jedina preostala borba? Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Nikad ne reci nikad! Ružica Zeljko
ljubuski.info
Nikad ne odustaj! Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari