Kristina Nogalo, sada Đinkić, napušta Tužiteljstvo ZHŽ

ljubuski.info

Širokobriješka tužiteljica Kristina Nogalo, udana Đinkić, definitivno napušta Tužiteljstvo ZHŽ i odlazi, poput mnogih mladih ljudi, ugroženih od domaće vlasti, put Njemačke. Njen odlazak, ipak nije utemeljen na razlozima socijalne prirode. Nogalo je imala vrhunsku plaću od nekoliko tisuća KM i razlog njenog odlaska je ljubav.

Odlazak iz svijeta tužakanja i kriminala Nogalo - Đinkić, najavljivan je protekle godine od kada ova tužiteljica nije niti radila. Više mjeseci je bila na bolovanju.

Unatrag dvije godine na površinu su izašle mnoge afere tužiteljice Nogalo. U velikom broju predmeta, što ih nije htjela istraživati, ostao je neprocesuiran kriminal najgore vrste. Ona se čak upustila, u suradnji s glavnom tužiteljicom Vesnom Ćavar, u progon više osoba, smatrajući se nedodirljivom na dosegnutim pozicijama. Zbog toga se protiv Nogalo i ostalih vode kazneni postupci, uz najavu novih, zbog čega bi se, iz iseljeništva, često mogla vraćati u Hercegovinu.

U posljednje vrijeme, prema kazivanju policijskih inspektora, između ovih dviju tužiteljica nije bilo bezpogovorne suradnje po uvriježenom načelu "kako šefica kaže", već su eskalirali sukobi. Nad Tužiteljstvom ZHŽ su se očito nadvili tamni oblaci.

Ali, možda tužiteljica Nogalo i iskoristi svoje veliko pravno znanje stečeno u korumpiranoj državi, ukoliko njemačke vlasti prepoznaju njen "kvalitetan" dosadašnji rad.

Pri pomisli na ovu mogućnost, koruptivne skupine u Njemačkoj se već sada tresu od straha.

Glas naroda

Ova je zivo zlo progoni i procesuira nevine dabogda u njemackoj cistila i prala podove zlico pokvarena !!!!!!

Ima li ta fejsbuk treba se čuvati od ove špijunke ako dođe u njemačku ima još poslanih kradeze udbaša i kradeze špijuna koji špijuniraju Hrvate u Njemačkoj.Ko to napušta siguran državni posao od par tisuća maraka da špijunira i cinka Hrvate po Njemačkoj?

Tata bio udbaš, zašto bi ona nešto drugo bila. Da nje nije bilo i on bi trebao biti procesuiran, srećom umro.

Dobro nam dosla u ercegbosnu drugarice Nogalo ili kako vec.

Mora da je izgubila političku podršku pa je zove Merkelica za uži kabinet jer su sad u koaliciji sa socijjalistima pa joj treba neko sa Balkana za savjetnicu da ženu ne iznenade,sretan put KRADEZEOVKO u jadnom pravcu.

Izgleda Titovi pioniri krenuli prema zapadu ,bravo Hrvati pogoduje te novom valu iseljavanja.

ostavi curo adresu da se ne mučimo te nać

Nevino janje i Krist ina.Koliko simbolike a toliko razlike.

Jedan manje u zlocinacke organizaciji

Ta kradeze ljubav se zove €uro

nek je lipi djava nosi ,,karijerista na malim ljudima kupila poene a od kriminalaca eure.

Kristina Nogalo, sada Đinkić, napušta Tužiteljstvo ZHŽ
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Je li nam bijeg jedina preostala borba? Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Nikad ne reci nikad! Ružica Zeljko
ljubuski.info
Nikad ne odustaj! Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari