Bošnjačke stranke su pokazale radikalno lice

ljubuski.info

U Zrcalu tjedna Naše TV urednika i voditelja Jurice Gudelja gostovali su Zoran Krešić, novinar Večernjg lista BiH, Slaven Raguž, predsjednik HRS-a i Branimir Galić, politički tajnik HSS-a BiH.

Tema je bila Izborni zakon i sastanak bošnjačke četvorke s veleposlanicom Cormack i povjerenikom EU za BiH Wigemarkom.

Sarajevo se ponaša gore nego Milošević devedesetih

Raguž je podsjetio kako bošnjačke stranke uvijek djeluju skupa. Spomenuo je 2013. i Bruxelles u kontekstu dogovora koji su te stranke prekršile pri povratku u Sarajevo. Ovim novim potezom pokazali su koliko su radikalni njihovi stavovi, kaže on.
Demaskirali su ljevičarsku masku, skinuli je i pokazali pravo bošnjačko radikalno lice, rekao je Slaven Raguž i dodao:
Tih pet načela ne uvažavaju ni Ustav FBiH ni Ustav BiH, a posebno ne uvažavaju ono oko čega se krvimo, a to je odluka po apelaciji Bože Ljubića, kaže Raguž i podsjeća da Dom naroda predstavlja narode, a ne županije.

Opasna igra

Branimir Galić, politički tajnik HSS-a u BiH je rekao da su ove stranke zavađene oko nekih stvari, no po pitanju izbornog zakona su suglasne.
To je jedna analogija, uvijek postoje previranja u tom nekom bošnjačkom političkom bazenu, borbe i disonantni tonovi između SDA i SBB-a ili DF-a i SDP-a, a sada imamo obrat i potpuni bošnjački zahtjev i želju da FBiH postane potpuno bošnjačka. Odnosno, da bi država BiH trebala postati potpuno bipolarna, a Hrvati BiH bi se trebali eliminirati iz svih poluga vlasti. Ovo je nešto vrlo opasno i ovo je jako opasna igru, smatra on i dodaje:
Mislim da su oni svjesni da ovo ne može proći u ovakom obliku, no kada četiri najjače opcije u Bošnjaka izađu s ovakvim stavovm, znaju da imaju bolju pregovaračku poziciju nego da su davali neke nazovi-normalne izjave, kaže Galić.

Sve stranke u istom košu

Je li ovo opasna igra, pitao je voditelj Krešića.
Gospođa Cormack i Wigemaark su sve bošnjačke stranke strpale u isti lonac, ako se itko od članova ovih stranaka osjeća imalo Hrvatom, trebao bi izaći iz tih stranaka. Ja tražim popis iz 1971., pa kakva 1991., pa to su notorne gluposti koje nam kažu da njihove stranke ne žele dogovor, kaže Krešić i dodaje:
Bošnjačke stranke rade ono što je Milošević radio devedesetih, oni su njegovi najbolji učenici, ovo što se događa u Sarajevu je apsolutno ludilo, rekao je Krešić.

Cijelu emisiju pogledajte u video prilogu:

Naša TV

Glas naroda

Mlatiš praznu slamu,puknut će ti čir od stalno iste priče,usput lažne! Zar misliš da nitko ništa ne čita i ne zna pa da mu ti i takvi trebaju pojašnjavati? Vi ste nas doveli u ovo stanje i ne možete nas iz njega izbaviti. Tvoj je mozak zarobljen u 93 godini,ali tvoje laži više ne pale.

NOVA TV sve vjerujem. NASA TV ravna Nuli

Ako itko Covica spasava onda su to Bosnjaci

Od ponedjeljka mobilizacija

od ponedjeljka mobilizacija za zenicu

Ponovo se javlja ovaj svakom loncu poklopac ili mostarski hublejas i demagog.O snazi doticnog govori koliko ima vjecnika,zastupnika u opcinama ili zupanijama a nije mali broj izbora u kojima je sudjelovao.

Problem nemora uvijek biti u Bosnjacima i Srbima ... nekada moze biti u konceptu politike koju vodi "hrvatsko Stozerstvo - vece floskule i prjevare nema" Vratite se realnost koj izgleda sljedece: U Bosni ostali samo starci iznad 65 godina, djece ni za lijeka - sve vani, Djeca iz Hercegovine vide samo u Njemackoj svoju perspektivu i domovinu, Kod sljedeceg popisa cinjenica je da ce vise biti Bosnjaka nego Hrvata u Mostaru (stozernom gradu Hrvata)). Netko zeli povijesnu cinjenicu sakriti od povjesne zabiljeske i znamo da je projekt HDZ-a, Udbe i Hercegovacke provincije PROPAO ...
Njihovim DIKTATORSKIM NAMJERAMA je najsvjetliji primjer Boze Ljubica koji je asimiliran u HNS - citaj HDZ .... Dali postoji ALTERNATIVA ovim "losim namjerama" ... Ovo je jako tezak trenutak za Hrvata u BiH do kojeg su ga doveli ovi DIKTATORI ....

Bošnjačke stranke su pokazale radikalno lice

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Film koji nećemo gledati Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Prolaze nam životi, a vrijeme stoji Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Kad nezakonito postane normalno... Marko Čuljak | dnevno.ba

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari