Razvojačeni branitelji izlaze na nove prosvjede, policija neće dopustiti eskalaciju

ljubuski.info

Prosvjedi branitelja koji su krajem veljače ove godine blokirali putne pravce na području Federacije BiH mogli bi dobiti svoj nastavak početkom sljedećeg tjedna.

Branitelji nezadovoljni nesazivanjem sjednice Parlamenta Federacije BiH, na kojoj bi se razmatrali njihovi zahtjevi o utvrđivanju točnog registra branitelja minimalnoj naknadi na osnovu registra i ukidanje financiranja svih braniteljskih organizacija, najavljuju novu blokadu putova na više lokacija.

Glavna lokacija na kojoj će se okupiti razvojačeni branitelji ponovno bi mogla biti petlja Šićki Brod kod Tuzle, a razmatra se i blokada drugih putnih pravaca na području Sarajevske županije, Hercegovačko-neretvanska županija i Zeničko-dobojska županija.

Vrijeme okupljanja branitelja simbolično, bi trebalo biti u 11:55 sati.

Bivši branitelji Armije BiH i HVO-a ističu da ih ništa neće spriječiti da ponovno, u velikom broju, iskažu svoje nezadovoljstvo.
Parlament BiH je uzrok, a okupljanje branitelja je posljedica, jer ne rade posao za koji primaju plaću i ne poštuju nas, kazao je jedan razvojačeni branitelj.

S druge strane županijska ministarstva unutarnjih poslova ističu kako imaju određene informacije o potencijalnim prosvjedima, ali bez službenih najava, te tvrde kako prate stanje na terenu i da su spremni odgovoriti shodno situaciji kako bi spriječili svaki vid eventualne eskalacije.

Glas naroda

Toooooooooooooooooooooooo samo naprijed.Podrzka

Toooooooo sirotinjo samo napri dosta su a H A R A Č I L I, I NAŠA DICA TREBAJU K R U H A .

Podrška zaboravljenim braniteljima.Ako su vas sotonski političari zaboravili Bog sigurno nije.Samo hrabro i naprijed.

Moja Milicijo Pala je JNA i SFRJ trebali još šta dodat

Gdje je ČOVIĆ zna li itko????

Nebojimo se nikoga svoje trazimo netribanam tude a policija nas nesmi da bije ako bude onda neznam stabi bilo Bog je sa nama pozdrav UZB

čović prebacuje are vani da zbriše ko todorić

Toooooo Branitelji štrajkuju i traže mrvice,a podobni sakrili se u jazbine i sikću došle vile očima,masa svita ode vani pa neznaju koga da gule a BRANITELJI tvrd orah...........samo naprid BOJOVNICI mnogo je lakše nego-91,S R I T NO.

Prijatelju sad je sto puta teze ali nema predaje ni uzmicanja jedino preko nas mrtvi

Razvojačeni branitelji izlaze na nove prosvjede, policija neće dopustiti eskalaciju
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari