Besplatan tečaj informatike za umirovljenike u Knjižnici Ljubuški

ljubuski.info

JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški, odjel Knjižnica Ljubuški, u svome nastojanju osiguranja brojnih raznovrsnih sadržaje za sve kategorije društva, uz besplatne tečajeve engleskog jezika te crtanja i slikanja za osnovnoškolce, pokreće još jedan zanimljiv tečaj – besplatan tečaj informatike za umirovljenike.

Tečaj će voditi profesorica informatike Matea Markić, a isti će trajati dva mjeseca. Program obuke obuhvaća osnove rada na računalu i služi za osobne potrebe polaznika.

Svi zainteresirani umirovljenici, članovi Knjižnice Ljubuški, mogu se prijaviti za pohađanje tečaja najkasnije do petka 20. travnja 2018. godine, u knjižnici ili pak telefonski - 039/831-829 te posredstvom facebook stranice Knjižnica Ljubuški.

Knjižnica Ljubuški

Glas naroda

Besplatan tečaj informatike za umirovljinike. Svaka čast. Do sada su umirovljenici mislili da je svima isto pa su nekako i podnosili da žive s 326 maraka, e sad kad se informatički obrazuju i vide kako drugi žive na njihovim žuljevima i krvi, lakše će se pripustit onom što je neizbjeżno, smrti. Ovdje na ovim svjetu za njih nema svjetla, jedino što im preostaje je vjera da će im biti svjetla na kraju tunela ovog tužnog i teškog żivota. Naša budućnost je u infirmatičnom obrazovanju umirovljenika, otvaranju hospicija, doma umirovljenika itd,..

Ne prdi.

Tebe treba opismenit, a ne umirovljenike. Vidi ti komentara. Prosta rečenica u svakom pogledu

jeli mogu nezaposleni ići na tečaj

Besplatan tečaj informatike za umirovljenike u Knjižnici Ljubuški
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari