U Međugorju više tisuća hodočasnika iz cijeloga svijeta

ljubuski.info

Svake, pa i ove, godine tijekom Velikog tjedna, a osobito za vrijeme uskrsnih blagdana, u međugorsko svetište Kraljice Mira pristignu brojne skupine hodočasnika iz svih krajeva svijeta.

Prema podacima Informativnog centra Mir, već u Međugorju trenutačno boravi nekoliko tisuća hodočasnika iz europskih i izvaneuropskih zemalja, koji baš u tom svjetski poznatom Gospinu svetištu uskrsne blagdane i Isusovo uskrsnuće žele dočekati i proslaviti zajedničkom molitvom u okrilju međugorske Kraljice Mira.

Ovih dana brojne skupine različitih govornih područja svakodnevno pohode Brdo ukazanja, Križevac, Majčino selo, Vrt sv. Franje i kip. Jučer smo pokraj Gospina kipa ispred župne crkve sv. Jakova fotografirali veću skupinu hodočasnika iz Austrije koji će u Međugorju boraviti sedam dana.

Odreda su isticali kako su sretni što imaju privilegiju za Uskrs biti u ovom jedinstvenom izvorištu neizmjerne vjere, molitve, ljubavi i mira te kako se svaki put kad dođu u Međugorje osjećaju sretnima, duhovno snažnijima i ispunjeni snagom Gospinih poruka i Božjim milostima, ali i to da ih dolazak u Međugorje čini boljim ljudima.

dnevnik.ba

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari