Rektorski zbor BiH pozvat će na sastanak sva tijela nadležna za obrazovanje i znanost

ljubuski.info

U rektoratu Sveučilišta u Mostaru održana je redovita sjednica Rektorskog zbora BiH pod predsjedanjem prof. dr. Zorana Tomića, rektora Sveučilišta u Mostaru.

Iz Rektorskog zbora BiH istakli su kako će pozvati sva nadležna tijela u državi, entitetu i županiji, nadležna za visoko obrazovanje i znanost, na zajednički sastanak na kojem bi se razmatralo stanje na ovom području.

Na sjednici je usvojen novi logotip Rektorskog zbora koji svojom osnovnom formom podsjeća na rektorsku togu. Vizualno prati identitet Bosne i Hercegovine sadržavajući elemente iz zastave, trokute i zvijezde kao i boje, a broj zvijezda na ovratniku toge predstavlja broj članica zbora, priopćeno je u srijedu iz Ureda za odnose s javnošću mostarskog sveučilišta.

Također utvrđen je Dan Rektorskog zbora BiH koji će se obilježavati 8. veljače te zaključak o donošenju Pravilnika o nagradama i priznanjima Rektorskog zbora/konferencije BiH.

Istovremeno je održana i sjednica glavnih tajnika Rektorskog zbora koji su razmatrali izmjene Statuta Rektorskog zbora BiH.

Glas naroda

Pa tokaru rektoru su draži masonski trokutovi i partizanske zvijezde nego šahovnica ili hrvatski povijesni grb pa ništa nas nemože začudit od bivšeg titinog pionira.

Svi smo bili titini pioniri,odakle sad ovoliko tzv. Domoljuba. Valjda se dobro plaća...

Zoran Tomić nema objavljenu biografiju. Na Wikipediji piše ovo"Zoran Tomić (Radišići, Ljubuški, 1966.) je trenutni rektor te redoviti profesor Sveučilišta u Mostaru. Tomić se bavi proučavanjem odnosa s javnošću i političkom komunikacijom. Stručno je usavršavan kroz programe edukacije u SAD-u (1995, program USAID), Njemačkoj (1996., program CSU) i Velikoj Britaniji (1999., program USAID).
Ne piše gdje je završio fakultet, nego samo aktivnosti nakon završenog fakulteta. Čini mi se da Vi o tome nešto znate, pa opišite to malo bolje zbog javnosti.

Zoran Tomić je radio na Radio Ljubuški sa srednjom školom bio smijenjen ranjen u Vakufu nakon toga nepoznato do doktorata javnost mora znati kada je studirao i pokazati indeks nije on vlasnik privatne firme već rektor sveučilišta

Daće podatke kad ode u mirovinu a zašto jer Nikad nije kasno hahahaha

Točno preko šestar i piramida do velikog vođe

tokar gektor partije adezea pametnu dosta
jeli rektor boras ima u tome prste jer zlo adezea dolazi iz zg

Domoljubi i bojovnici.

Rektore pokazi index studentima i sa Sevom naucite omladinu kako se zavrsava fakultet

Izadjite iz HDZ a ako vjerujete u svoju pamet i skolsku spremu

Ja predlažem na zastavu šahovnica i križ.

Možda bolje Hrvatski povijesni grb i križ :)

Zorane Tomiću Hercegovačka školska politika je samo ovo što radi Ševo a i vi ste sramota ali slijedite put koji su stari komunisti probili osamdesetih tada su kupci diploma i vozačkih dozvola bili Albanci s Kosova danas su svi iz regije i samo tako nastavite i šutite

Nekoliko pitanja našim znanstvenicima.
1. Koliko imate objavljenih znanstvenih radova u respektabilnim znanstvenim časopisima?
2. Koliko je Vaših diplomanata otvorilo privatne tvrtke i i uspješno posluju na tržištu?
3. Koliko ste ekspanzijom nepotrebnih (plaćenih) studija doprinijeli općem kaosu u društvu?
4. Zašto prosječnom čovjeku danas izgleda da obrazovanje nije ni potrebno? Svladati nekoliko potrebnih vještina i to je to. Snađi se. Ajmo popriko. Učlani se. Ne talasaj. Ne gubi vrime. Itd.Itd.

Bravo !!!

Rektorski zbor BiH pozvat će na sastanak sva tijela nadležna za obrazovanje i znanost
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari