Veliki uspjeh ljubuških cheerleadersica na prvenstvu BiH

ljubuski.info

Hrvatski cheerleading klub Ljubuški sudjelovao je na 8. Cheerleading prvenstvu Bosne i Hercegovine koje se prošli vikend godine održalo u Bileći.

Ljubuški se natjecao u 11 disciplina od čega je osvojio jedno zlato i to u disciplini kadeti freestyle pom duo Antea Dugandžić i Matija Vladimir.

Pet srebrenih medalja osvojili su: Anamarija Petrović u kadeti solo cure, Tamara Matić u mini kadeti solo cure, kadeti tim level 1, mini kadeti tim, juniori duo freestyle pom Olivera Matić i Lana Vranješ.

Brončanu medalju osvojili su seniori solo cure Gabrijela Jelavić, juniori tim i juniori group stunt. U disciplini juniori solo cure Matija Vladimir osvojila je 5 mjesto, a u disciplini seniori freestyle pom duo Klara Herceg i Gabrijela Jelavić osvojile su 4 mjesto.

Ovo je velik uspjeh uzmemo li u obzir da se HCK Ljubuški natječe tek drugi put na državnom prvenstvu Bosne i Hercegovine te da se natječe protiv klubova koji su već izuzetno poznati u tom sportu i koji već 8 godinu za redom sudjeluju na istom.

Posebno priznanje saveza uručeno je Sunčici Markotić iz Hrvatskog cheerleading kluba Ljubuški. Naime priznanje je dobila za najljepšu cheerleading priču. Sunčica živi u Vrgorcu, a pošto u Vrgorcu nema cheerleaading klub ona putuje svaki trening preko granice kako bi trenirala i jedna je od najaktivnijih članica kluba.

Za sve one koji nisu upućeni cheerleading je od 2016. godine priznat kao Olimpijski sport.

Radio Ljubuški

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Je li nam bijeg jedina preostala borba? Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Nikad ne reci nikad! Ružica Zeljko
ljubuski.info
Nikad ne odustaj! Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari