U nedjelju kazališna predstava "Nevidljivi Jurica"

ljubuski.info

Udruga mladih Agape u suradnji s Klubom kulture "Libuša" organizira izvedbu svojeg prvog pripremljenog kazališnog uratka ove glumačke družine. Nakon što je predstava izvedena u OŠ Ivane Brlić-Mažuranić i Marka Marulića za osnovnoškolce, ostali sugrađani će imati čast istu pogledati 25.03. (nedjelja) u 19:30 u svadbenom salonu Ohio.

Riječ je o predstavi za djecu "Nevidljivi Jurica", šaljivi i poučni prikaz teksta Viktora Cara Emina. Jurica se ne umiva, ne češlja, ne uči, ne piše zadaće, a kuda god da prođe, za sobom ostavlja samo nered. Uz Juricu se u predstavi pojavljuje još osam likova, djece i odraslih, koji se udružuju kako bi Juricu "naučili pameti".

Koncepcija predstave i šale prilagođene su prvenstveno djeci, ali vjerujemo da će i starijima biti zabavno gledati kako nestašni, lijeni i nekulturni Jurica postaje skroman i pristojan dječak. Na kraju Jurica shvaća da se ne može nadati dobru onaj tko dobro ne čini i sam izriče poruku: Kako siješ, tako ćeš i žeti.

U predstavi glume: Danijel Šilić, Nikolina Herceg, Lana Čepo, Ivan Mlinarević, Marija Bećir, Anamarija Milas, Tigran Delić, Bruna Zelić, Damjan Grbavac.
Ton majstori: Boris Brkić i Ivica Vučić
Režija: Vesna Rakić
Jurica song: Anton Lasić

Dođite i pogledajte prvu domaću predstavu nakon mnogo godina!
Vidimo se ♥

UM "Agape", Klub kulture "Libuša"

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari