Neka Vas ne brine šutnja stožernika

ljubuski.info

Nakon opetovanih grubih napada Milorada Dodika na biskupa Franju Komaricu, koje su osudile i Biskupska konferencija i Islamska zajednica, a ponovno prešutili hrvatski politički predstavnici, svoju potporu biskupu Komarici izrazipo je Ilija Cvitanović, predsjendik HDZ 1990.

Želim, prije svega kao čovjek, zatim kao vjernik – katolik i, na koncu, kao političar, uputiti poruku poštovanom biskupu banjalučkom dr. Franji Komaricu.

Uzoriti oče biskupe, Milorada Dodika i njegovih prijatelja niste se plašili ni u najtežim ratnim godinama kada se događalo najveće stradanje Vašeg vjerničkog puka, ne plašite ga se ni danas.

Neka Vas ne brine ni šutnja stožernika, niste ni očekivali da će se zbog Vas zamjeriti svom velikom prijatelju.

Neka Vas hrabri istina i spoznaja da ima mnogo više nas koji cijenimo Vašu borbu i ne plašimo se dotičnog gospodina.

Glas naroda

Pa stvarno ko da ne živite u realnom svijetu, zašto bi se netko vracao kad nema uvjeta za posao. Šta ce mu kuca kad nema sredstava za život. Jedino zbog vas da se vrate a baš tse bisti. Znate da u cijeloj BiH je problem posao takoj je i u Sarajevu,Tuzli,Zenici, Mostaru svugdje i šta vi ocekujete. Gazde koje zapošljavaju radnike isplacuju minimalne plate, ne mogu svi na jasle. Pa budite malo realni. Isti vi zahvaljujete na misi gazdama što daju place kao da ih radnici nisu zaradili, sramota.

Mene više brine šutnja naroda što posredno odobrava politiku dodika i čovića,misleći da će nestati bih a da će taj jadni narod na tome nešto profitirati. Odobravajuci i prašućujući zlo ne možeš se nadati svome dobru.

Gvardijan dodig je veoma zabrinut velikim iseljavanjem nasih zupljana da ozbiljno razmislja o prekidu koalicije sa adz partijom.
Da savjest proradi-eto nikad nije kasno

boli briga dodigosa što narod iseljava
njemu je bitno da nije njegova rodbina
ptice nebeske odletiše za njh se bog brine
a fratrikosi i lopine brinu se samo za svoje
pozna se svaka kuća koja ima političara i fratra
jel tak il ne tak fra sluge hafezeove

Neka Vas ne brine šutnja stožernika
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Je li nam bijeg jedina preostala borba? Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Nikad ne reci nikad! Ružica Zeljko
ljubuski.info
Nikad ne odustaj! Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari