U ponedjeljak kreativna radionica pisanica "Ususret Uskrsu"

ljubuski.info

JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški, odjel Knjižnica Ljubuški, u suradnji s Dječjim svijetom Ljubuški te JP "Parkovi" d.o.o. Ljubuški, organiziraju tradicionalnu kreativnu radionicu pisanica pod nazivom "Ususret Uskrsu".

Kreativna radionica pisanica upriličit će se u ponedjeljak 19. ožujka 2018. godine, s početkom u 10 sati, u prostorijama Dječjeg svijeta Ljubuški, na Humcu. Po okončanju iste, sudionici će se vlakićem, u nazočnosti maskota – animatori iz Dječjeg svijeta Ljubuški, prevesti u gradski park gdje će u 12 sati, uz pjesmu i ples, biti upriličena ceremonija postavljanja dvometarske pisanice oslikane motivima općine Ljubuški, koja će krasiti središte grada tijekom uskrsnih blagdana.

Podsjećamo, Knjižnica Ljubuški započela je s projektom pokretne knjižnice s ciljem približavanja blagodati knjižnice umirovljenicima, polaznicima dječjih vrtića i učenicima područnih škola s područja općine Ljubuški te je ova kreativna radionica pisanica u prostorijama Dječjeg svijeta Ljubuški na Humcu jedna od aktivnosti spomenutog projekta.

Pozivamo svu djecu pridružiti nam se u gradskom parku.

Radujemo se Vašem dolasku!

Knjižnica Ljubuški

Glas naroda

pa može li išta bez parkova, ljudi moji još nisu samo počeli misu govoriti.

kaže vedran na vijeću, ako treba zaposlit ćemo arheologe, omladinu koja je završila turizam, a oni već rade nekoliko mjeseci.............ne znam kome maže oči samo, uvijek zaposle prije natječaja, a šta će kad izgube vodu na sudu. šta će s vodoinstalaterima i inkasatorima, mogu i onio na iskopine arheološke

Sve će to netko od onih što imaju ispred imena fra.lijepo blagoslovit i svi ćemo imat Sretan i Blagoslovljen USKRS.

U ponedjeljak kreativna radionica pisanica "Ususret Uskrsu"
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari