Omladinski susreti kroz klasičnu glazbu

ljubuski.info

U subotu, 17. ožujka 2018. godine, održat će se četvrti "Omladinski susreti kroz klasičnu glazbu" u Ljubuškom koju realizira Međunarodni centar za djecu i mlade "Fortis" iz Jablanice.

Na susretima će nastupati pijanist Bartolomej Stanković iz Visokog. Susreti će se održati u novoizgrađenim prostorijama Osnovne glazbene škole Ljubuški u Ljubuškom sa početkom u 12.00 sati nakon čega slijedi organiziraniprogram obilaska kulturnih i vjerskih institucija.

Ovo je projekt koji sufinancira Federalno ministarstvo kulture i športa i Općina Jablanica (Vijeće mladih općine Jablanica) s Mrežom za izgradnju mira kao tehničkom pomoći, već četvrtu godinu.

Projekt doprinosi razvoju glazbenih umjetnosti i njime se stvaraju estetske vrijednosti iz oblasti glazbene umjetnosti. Važno je da mladi provode korisno svoje slobodno vrijeme kako bi izgradili sebe kao osobnosti koje će sutra doprinijeti cjelokupnom društvu. Projekt ima za cilj sradnju između dvije ustanove u oblastima kulture, edukaciju omladine bez obzira na njihovu nacionalnu ili regionalnu pripadnost s težištem na klasičnoj glazbi kroz satove, rasprave, radionice i seminare.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Okupacija u par slika Boris Čerkuč
ljubuski.info
Ne ubij, ne kradi, ne laži! Josip Muselimović
ljubuski.info
Država duradi nešto! Boris Čerkuč
ljubuski.info
Djeca naša izgubljena Igor Božović

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari