U okviru prekogranične suradnje predstavljena jedinstvena turistička ponuda

ljubuski.info

U okviru projekta kojeg financira Europska unija sa ciljem poticanja društveno-ekonomskog razvoja prekogranične suradnje između BiH i Crne Gore u Ljubuškom je predstavljena jedinstvena turistička ponuda "Tematske rute srednjovjekovne Hercegove zemlje".

Nova turistička ruta obuhvaća zanimljivu ponudu tematskih staza kreiranih u okviru projekta i bogatstvo kulturno-povijesnih spomenika, u kombinaciji sa raznovrsnom ponudom domaćih proizvoda i usluga u okviru domaćinstava koja njeguju tradicionalne vrijednosti. Time će se pružiti autentičan doživljaj i ambijent zaljubljeniku u povijest, putniku namjerniku ili turistu koji sa posebnim zanimanjem želi da otkrije značenja povijesti destinacije koju posjećuje.

Projekat "Tematske rute srednjovjekovne Hercegove zemlje – Tema Srednji vijek" je financirala Europska unija u vrijednosti više od 244.000 eura a implementirale Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke (HERAG), Turistička zajednica Županije Zapadnohercegovačke, Općina Ljubuški i Javna ustanova za razvoj turizma i zaštitu kulturno-povijesnog i prirodnog nasljeđa "JU Radimlja" sa BiH strane, i Centar za inicijative iz oblasti održivog turizma i Ministarstvo održivog razvoja i turizma iz Podgorice, sa crnogorske strane.

Širokobriježanin Marko Mandić je odradio film "Humska zemlja – Tema srednji vijek", s kojim će zasigurno pomjeriti dosadašnja gledišta na neke stvari iz naše prošlosti što smo kroz povijest učili ili nam jednostavmo možda nije bila do dan danas toliko poznata.

sirokibrijeg.info

Glas naroda

Tko će dijeliti promo letke? Turistička zajednica koja je ugašena ili Parkovi koji traže proširenje djelatnosti?

Predlažem da JKP Parkovi, nazovemo, Javna ustanova Ljubuški zadužena za komunalne poslove, turizam,kulturu,ekologiju,sport,lokalne puteve,vode,civilni sektor ............Da općinsko vijeće ne proširuje svako malo nadležnosti istog....

Zaboravio sam i za branitelje, aki su oni i onako zaboravljeni .......

parkovi bi mogli pakovat čisti zrak sa ljubuških vodopada u boćice i prodavat u gradove sa smogom u tome su pare

što Parkovi ne upišu sve dozvoljene djelatnosti prema SKD jer nikada se ne zna šta će zatribati za zna se...

U okviru prekogranične suradnje predstavljena jedinstvena turistička ponuda
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari