Vlado Marušić reagirao na "tendenciozno i sračunato priopćenje" Drage Grbavca

ljubuski.info

Nakon najvećih masovnih blokada razvojačenih branitelja bez ikakvih prava po osnovu sudjelovanja u Domovinskom ratu od 28.2.2018 godine tajne službe po "starim" prokušanim udbaškim metodama su krenule u propagandni rat protiv predstavnika razvojačenih branitelja u FBiH iz obje vojne komponente pokušavajući baciti zrno razdora od kojeg su očekivali kako će izrasti veliko stablo mržnje i razdora između predstavnika razvojačenih branitelja pa i samih članova udruga koje su sudjelovale u prosvjedima.

Bacili su i zrno razdora na relaciji Armija BiH HVO-a, odnosno UZB gdje na moju veliku žalost moram konstatirati kako su djelomično i uspjeli jer pojedini predstavnici braniteljskih udruga iz obje vojne komponente su počeli nasjedati na te udbaške metode i širiti laži koje malodušni a poglavito malo vjerni razvojačeni branitelji prihvaćaju i šire dalje u javnost. Ovaj put moram izdati izvanredno priopćenje jer se ono tiče dobrim dijelom i mene kao Predsjednika UZB ŽZH ali i kao čovjeka jer su pojedini portali i mediji objavili niz laži o meni kao predsjedniku navedene UZB ŽZH ali i kao čovjeku.

No, pođimo redom:

Dana 28.02.208 godine je u večernjim satima na portalu Ljubuški info izdano priopćenje slijedećeg naslova: "Branitelji odbacili dogovor s ministrom Begićem i ne odstupaju ni pedlja".

U nastavku tog teksta stoji slijedeće: "Ljubuški Zaboravljeni branitelji žestoko odbacuju sve današnje dogovore u Širokom Brijegu između Vlade Marušića i ministra Mladena Begića".

U nastavku teksta se citira izjava Drage Grbavca Predsjednika UZB/Borci BiH:
Nije bio nikakav dogovor niti nam je bilo na kraj pameti da se bilo tko od nas sastaje s pregovara do konačnog ozakonjenja Rezolucije branitelja. Ogorčeni smo postupanjem naših podružnica s kojima smo proteklih dana u detalje razradili plan za dosadašnje aktivnosti. Kako nećemo biti ogorčeni, nisu ni pokušali neko se vrijeme vrtiti oko dogovorenog mjesta, napustili su dogovor i nama na leđa natovarili dodatnih tristo specijalaca koje su oni trebali zadržati.

Takvo tendenciozno i sračunato priopćenje je odmah pokrenulo salvu laži, kleveta i uvreda na račun podružnica UZB iz Gruda, Posušja i Širokog Brijega, i na račun mene dolje potpisanog Vlade Marušića, u čemu su prednjačili s portala Ljubuški info koji se ne potpisuju punim imenom i prezimenom već pseudonimom a neke od njih smo već prepoznali u tim komentarima jer govore iste riječi i rečenice kao na sastancima UZB Podružnica Ljubuški gdje su se javna pokazali a komentare ostavljaju pod pseudonimima, ali nećemo njihova imena objavljivati javno oni sami znaju tko su a njihova imena znaju i svi članovi UZB Podružnica Ljubuški kao i Drago Grbavac.

Čitajući navedeni tekst iz njega se može zaključiti samo jedno. Podružnice UZB iz dvije općine: Posušja i Gruda te Grada Širokog Brijega su izdale dogovor o blokadi graničnih prijelaza Bijača i Gorica, čime se svi članovi tih podružnica imaju smatrati izdajnicima a Vlado Marušić Predsjednik UZB/ŽZH je u svoje ime pregovarao s ministrom Begićem te je i on izdajnik.

Poštovani branitelji i cjelokupna javnosti!

Poradi istine dužni smo reagirati i pojasniti vam ama baš svaku riječ, rečenicu, točku i zarez iz navedenog priopćenja Ljubuških Zaboravljenih branitelja i Drage Grbavca Predsjednika UZB/Borci BiH.

Što se tiče odbacivanja dogovora s ministrom Begićem od strane UZB Podružnica Ljubuški i Drage Grbavca Predsjednika UZB/Borci BiH dužni smo reći kako oni nemaju što odbacivati jer na tom sastanku nisu niti bili pa nemaju stoga što odbacivati.

Što se tiče: "žestokog odbacivanja dogovora u Širokom brijegu Brijegu između Vlade Marušića i ministra Begića" opet pucanj u prazno jer Vlado Marušić nije ništa dogovarao s ministrom Begićem u svoje ime već u ime 60 članova UZB iz Posušja, Širokog Brijega i Gruda koji su svi do jednoga učestvovali na sastanku u Širokom Brijegu u Vladi ŽZH s ministrom Begićem, a Vlado Marušić je tek po okončanju sastanka kao Predsjednik UZB dao izjavu za medije što je dogovoreno na tom sastanku, kao što je i ministar Begić dao izjavu što su mediji zabilježili i što svatko može uživo vidjeti na portalima.

Što se tiče izjave Drage Grbavca kako nije bio nikakav dogovor niti je ikome bilo na kraj pameti da se bilo tko od nas sastaje i pregovara do konačnog ozakonjenja rezolucije branitelja i tu dajemo slijedeću izjavu:

Dana 10.02.2018 godine u "kampu heroja" u Sarajevu su razvojačeni branitelji iz obje vojne komponente donijeli zaključak kojim traže od Zastupničkog doma Parlamenta FBiH zakazivanje hitne tematske sjednice za njihova pitanja sadržana u Rezoluciji branitelja najkasnije do 28.02.2018 godine a ukoliko se to ne dogodi onda će razvojačeni branitelji samoinicijativno tog dana u naznačeno vrijeme blokirati FBiH i to na slijedeći način: Blokirati će sve granične prijelaze s RH i RS, sve važnije prometnice prema Sarajevu te sve važnije federalne institucije o čemu je izdano priopćenje koje je javnost imala priliku vidjeti i još se uvijek može pronaći na portalima od 10.02.2018 godine.

S obzirom kako se sjednica nije zakazivala sve udruge proistekle iz Domovinskog rata u FBiH iz obje vojne komponente su održale svoje izvanredne skupštine i svaka je na svoj način odredila načine blokade FBiH voljom većine njenih članova.

UZB Podružnica Ljubuški u koordinaciji s UZB/Borci BiH je odlučila blokirati granični prijelaz Bijača. A ovdje je važno napomenuti kako je svaka od navedenih udruga samostalna pravna osoba koje sve svoje odluke donose voljom većine svojih članova. UZB Podružnica Grude je tijesnom voljom članova odlučila blokirati granični prijelaz Gorica. UZB Posušje i Široki Brijeg su jednoglasnom voljom svojih članova donijele odluke kako će na dan 28.02.208 godine djelovati na način "blokada u pokretu" što prevedeno znači kako će se članovi tih podružnica na dan prosvjeda skupiti u svojim općinama i zajednički krenuti prema određenim lokalitetima a taj lokalitet je određen u Vladi ŽZH u Širokom Brijegu. Podružnica UZB Grude je dan prije predviđenih blokada uz suglasnost svoji članova odlučila kako će se priključiti podružnicama UZB Široki Brijeg I Posušje jer su uvijek do sada djelovale zajedno čime su poništili odluku o blokadi graničnog prijelaza Gorica jer su uvijek do sada djelovali zajednički,odnosno njih nema dovoljno za blokadu graničnog prijelaza Gorica.

Odluka svih članova te tri podružnice je bila kako će se najveća učinkovitost postići u razgovoru u Vladi ŽZH s ministrom Begićem a ne s blokadom graničnog prijelaza Bijača jer blokada državnih granica po mišljenju svih nije najbolje rješenje imajući u vidu prethodne blokade. Nakon održanog sastanka s ministrom Begićem dio članova tih podružnica je otišao na granični prijelaz Bijača dok je veći dio članova ostao u pričuvi za sva eventualna događanja bilo gdje.

Što se tiče izjave Drage Grbavca kako su oni "ogorčeni postupanjem njihovih podružnica s kojima su oni proteklih dana u detalje razradili plan za dosadašnje aktivnosti" je čista laž imajući u vidu kako je svaka Podružnica samostalna pravna osoba i svaka ponaosob odlučuje o svim svojim mjerama i aktivnostima za blokade i djelovanja. UZB Podružnica Ljubuški i UZB Borci BiH su odlučili blokirati Bijaču i to je njihova odluka od koje se ove tri podružnice ne ograđuju kao što se ne ograđuju niti od odluka svojih podružnica za "blokade u pokretu" jer je to volja većine članova tih podružnica.

Što se tiče izjave kako su "oni ogorčeni jer se ove podružnice nisu ni pokušale vrtiti oko dogovorenog mjesta (Gorica), čime smo im na leđa natovarili 300 specijalaca je vrhunac izjave koja vrijeđa sve članove UZB ŽZH iz navedene tri podružnice, jer ispada kako su te tri podružnice izdale Podružnicu UZB Ljubuški i UZB Borci BiH što je daleko od istine. Drago Grbavac je na sastanku podružnice u Širokom Brijegu dana 27.02.208 godine izjavio kako neće ni podružnica Ljubuški i UZB/Borci BiH blokirati sami granični prijelaz Bijača i Gorica ukoliko nitko drugi u FBiH ne blokira neki drugi granični prijelaz čemu su svjedočili svi prisutni članovi UZB Podružnica Široki Brijeg.

Imajući u vidu kako se 28.02.208 godine nije blokirao niti jedan granični prijelaz u FBiH nije bilo potrebe blokirati ni Bijaču već na neki drugi način izvršiti prosvjed ili blokadu što su predstavnici UZB Podružnica Ljubuški i UZB/Borci BiH ignorirali i na svoju ruku blokirali Bijaču za što nije bila niti jedna Podružnica u ŽZH. kako su ove tri podružnice njima na leđa natovarile 300 specijalaca je teška uvreda preko koje će naši članovi teško prijeći a i moja malenkost. Mogu oprostiti ali zaboraviti nikako. Jer sve se može natovariti na leđa naših članova i moje malenkosti ali kukavičluk i izdaja nikako ne jer sve možemo biti ali te dvije stvari nikada i to smo dokazali do sada barem miljuon puta u ovih pet godina teške rovovske i krvave borbe po cijeloj FBiH kada smo otkidali od usta svojih najmilijih kako bi se borili za rezoluciju branitelja i razvojačene branitelje iz obje vojne komponente.

A što se tiče blokade Bijače od strane članova UZB Podružnica Ljubuški i UZB/Borci Bih dužni smo i o tome izvijestiti javnost. Članovi tih udruga su odlučili svako malo blokirati jedan prilazni put prema Bijači pa kad se pojave specijalci oni se povuku na makadamski put gdje su postavili šator i tako u nedogled. Igrati se neke igre koja nema izgledan kraj. Postavlja se pitanje što se time postiže konačno. Postiže li se konačno rješenje problematike razvojačenih branitelja i empatija ili simpatija javnosti ili se postiže kontra efekt osude dijela javnosti koja putuje i ne može na vrijeme doći do svog odredišta.

Podružnica UZB Ljubuški i UZB/Borci BiH su se odlučili na blokadu Bijače i to je njihova odluka i njihova stvar dok su preostale tri podružnice UZB Široki Brijeg, Posušje i Grude odlučile drugačije djelovati i to je opet njihova stvar. Najbitnije je kako i jedni i drugi idu u zajedničkom smjeru ka zakazivanju hitne tematske sjednice oba Doma Palamenta FBiH u skorije vrijeme a nametanje nekih obvezujući odluka svima u ime jedne podružnice ili udruge ne prolazi nigdje a kamoli danas. Možda je to moglo u komunizmu ali danas nikako ne.

Zbog svih gore navedenih razloga podružnice UZB Posušje, Široki Brijeg i Grude su održale hitan sastanak svojih predstavnika gdje su donijeli zajedničke zaključke koji će biti uskoro obznanjeni u javnosti uz napomenu kako su već obaviještene sve podružnice UZB u FBiH o događanjima vezanim za blokadu Bijače i sve druge aktivnosti, a do kojih je već iz Podružnice UZB Ljubuški i UZB/Borci dopro glas o izdaju naše tri podružnice i moje malenkosti o čemu su nas već obavijestili predstavnici tih udruga. Isto tako dužan sam napomenuti kako je UZB Posavske županije također sa svojim članovima na dan blokada u FBiH otišla u Vladu Posavske županije i učinila isto kao i naše tri podružnice jer je bila u stalnoj suradnji s nama.

Što se tiče daljnjih aktivnosti UZB podružnica Grude, Široki Brijeg i Posušje one će nastaviti u koordinaciji sa svim drugim podružnicama UZB u cijeloj FBiH i nastaviti daljnju borbu ka zakazivanju hitne tematske sjednice oba doma Parlamenta FBiH za koju će navedene podružnice imenovati svoje zastupnike, čija će imena javno objaviti kao i što će zaključke sa sastanka tih podružnica dostaviti svim potpisnicima Rezolucije branitelja iz komponente Armije BiH.

Isto tako dužni smo reći kako UZB/ŽZH u suradnji sa svojim podružnicama iz Gruda, Posušja i Širokog Brijega više neće davati nikakva priopćenja za portal Ljubuški info i to ne iz razloga vjerodostojnosti objavljenih informacija na tom portalu već iz razloga objavljivanja komentara skrivenih komentatora koji iznose laži o našim podružnicama a poglavito o Predsjedniku UZB ŽZH od kojih se taj portal a ni Podružnica UZB Ljubuški i UZB/Borci nikada ne ograđuju čime nanose nemjerljivu štetu ugledu naših podružnica i Predsjedniku UZB/ŽZH.

Na kraju ovog izvanrednog priopćenja za javnost dužni smo također reći kako UZB niti ijedna njena podružnica nije bila u službi niti jedne političke opcije za neke njene ciljeve jer je tako oduvijek bilo i biti će.A isto tako dužni smoreći kako su zahtjeve UZB odnosno razvojačenih branitelja u FBiH potpisale sve parlamentarne stranke u FBiH osim SDA i SBB i nitko nikada neće moći zaustaviti proces rješavanja pitanja razvojačenih branitelja u oba doma Parlamenta FBiH. Isto tako pozivamo sve članove UZB Podružnica Ljubuški i UZB Borci Bih da ubuduće ne nasjedaju na provokacije bačenih provokatora u njihove redove koji pokušavaju u službi nečije politike zaustaviti rješenje naših i vaših prava.

Na kraju ću citirati izjavu Drage Grbavca danu prije nekoliko mjeseci:
Što se budemo bliže primicali cilju,odnosno rješavanju naših zahtjeva iz Rezolucije branitelja, udari na nas će biti sve žešći.

Vlado Marušić | Predsjednik UZB ŽZH

Glas naroda

Vlado ne pametuj, proda si se HDZu, a Grbavac je Helezov igrač.

Zato što ste obadvojica POGRDE zato ste zaboravljeni.
I nema dalje FERTIK.

Imajući sve naprijed izrečeno poštovani Mile Soldo, oče Serafine i Ana Soldo, te građani grada Širokog Brijega, žitelji ŽZH i cjelokupna javnosti, UZB ŽZH vam svima poručuje kako će se rješenje ovog slučaja dogoditi uskoro i kako će imena počinitelja kaznenog djela nanošenja teških tjelesnih ozljeda opasnih po život maloljetnom Mili Soldo biti uskoro objavljena, te kako će počinitelji biti pravedno kažnjeni, a sve drugo je praktično nemoguće kako to već pokušavaju pojedini mediji i službe prikazati javnosti.
Gdje su imena nakon godine dana? Zasto ne ispunite sto ste rekli? Jeste li se borili za istinu ili je bilo to skretanje paznje na vase probleme?

Držite se skupa HDZ je u stanju svakog posvađati jer imaju uhradene milione

Ili si ti nusprodukt crvenih kmera ili sotonističkih mudžahedina?
Tebi izgleda još nije jasno da je propala komunistička Yuga ni osmanlijsko carstvo.
Osmanlije su dotukli kršćani, ponajviše hrvatske provenijencije, a yugo-kominizam HDZ.
HDZ na čelu sa prvim hrvatskim predsjednikom dr. Franjom Tuđmanom, hrvatskim redarstvenicima, hrvatskom vojskom, HDZ-om BiH i HVO-oom, sušili crvenu yugo-[ * neprimjereno * ] i stvorili Hrvatsku i Herceg Bosnu.
Ti si neki nusprodukt izgubljenih u ovim prošlim bormama, ali si ostao živ i budi zahvalan tomu HDZ-u.
Ne samo zahvalan. Nego mu se na svakom mjestu - POKLONI ILI SE UKLONI!
Bolje za tebe, nego da te oni uklonjaju!

Grude široki Posušje nemaju devedesetku

dokle će mo čekat i pregovarat dok svi odsele u njemačku

Marusicu nisi covik niko te nevoli u tvojoj sredini neznam o cemu pricas pokrise po glavi gunjom

Pokaza i ovaj pravo lice,čuli sada mu smeta Ljubuški info,a do sada te je jedini pratio. Bravo,takav je Hrvatski narod kad malo dođe na Vlast,ajmo reć vlast,pošto ti nisi nikakva vlast,samo si umislio da jesi.

Marusic je teski kompleksas ima patolosku potrebu biti u centru pozornosti , nacin nije bitan.

Portalu Ljubuški info!
U mom gore objavljenom tekstu sam jasno naznačio kako više ni ja a ni UZB/ŽZH nećemo objavljivati nikakva priopćenja za vaš portal i to ne zbog vjerodostojnosti objavljenih informacija na vašem portalu već zbog laži,uvreda i kleveta na moj račun ali i na račun naših podružnica Grude,Posušje i Široki Brijeg koji se iznose na istom a od kojih se vaš portal a ni UZB Podružnica Ljubuški i UZB Borci BiH ne ograđuju nikada.Vi ste u dnu mog teksta stavili Vlado Marušić,Predsjednik UZB ŽZH iz čega proizlazi kako sam ja osobno vašem portalu poslao svoje priopćenje a nisam niti ću ikada više zbog navedenih razloga.Zbog toga od vas tražim da idmah objavite naziv portala s kojeg ste preuzeli moj tekst a ukoliko ne želite to učiniti poduzeću sve pravne korake u svoju zaštitu.Meni koliko je poznato svi portali u BiH kada preuzimaju neke vijesti od nekog drugog portala u dnu t6eksta navedeu naziv tog portala od kojeg su te vijesti preuzeli.A što se tiče zlobnih,i sračunatih komentara pod pseudonimima gosta i sl.reći ću samo jedno:Ja sam nezaposleni razvojačeni Branitelj bez ikakvih prava po osnovu sudjelovanja u Domovinskom ratu već 15 godina ne radim a ne radi mi ni supruga.Imamo samo primanje od našeg 100%invalidnog sina i ništa drugo.Od usta svoje supruge i sina sam odvajao zadnje korice kruha kako bih zajedno s Dragom Grbavcem i ostalim zaboravljenim Braniteljima putovao diljem BiH kako bi oni odobili svoja zaslužena prava Branitelja.A vi zlobni komentatori koji iznosite laži o meni neka vam je Bog na pomoći a njaviše onog trenutka kada ostanete bez svojih nezasluženih primanja iz rata koja dobivate godinama a nemate pojma kako je to kada ostavljate svoje supruge,djecu i roditelje i odlazite tamo gdje vreba smrt.Načinili ste nekoliko smrtnih grijeha napadajući mene i naše članove anjveći grijeh vam je što ste uživali novce istinskih Branitelja bez kojih ćete uskoro ostati.

Slika korisnika info

Vlado, prije sljedećeg komentara, preporučamo pročitati informacije iznad obrasca za dodavanje komentara, pod nazivom "Upozorenje"!

ljubuski.info --> Kontakt

Portalu Ljubuški info!
Ja nemam običaj komentirati na vašem portalu nečije komentare jer je to besmislen posao u što sam se uvjerio mnogo puta.Međutim niste mi odgovorili tko vas je ovlastio stavljati moje ime u dnu teksta kada sam u svom tekstu to izričito zatražio niti vam dao odobrenje da objavite moj tekst koji sam ja poslao drugim portalima a ne vama jer sam znao što će se dogoditi.Vi ste u dnu teksta objavili moje ime i funkciju iz čega proizlazi kako sam ja i vašem portalu poslao svoje priopćenje a nisam niti mi je bila namjera.Vi ste trebali u dnu teksta staviti ovo:Objavili Dnevno ba ili Široki Brijeg info:priopćenje Vlade Marušića i ja ne bih reagirao a ovako moram.Ukoliko to ne navedete na vašem portalu postupiću sukladno postojećim zakonskim propisima koji reguliraju obajavu pisane riječi u medijima.A što se tiče upozorenja koje sam dužan pročitati prije objave nisam ga pročotao niti me zanima jer ja nikada nikoga ne vrijeđam niti želim i svakome praštam sve uvrede i ponižavanja jer vjerujem kako je Bog ljubav i praštanje.A objavljivanje istine nije grijeh
S poštovanjem!

Nemam obicaj komentirat,to je besmisleno uvjerio sam sa u to bezbroj puta pobro sto lazes da ne komentiras kad si se uvjerio u to pa procitaj ovi svoj komentar pa skontaj sta napisa...

Udruga ta nemože donjeti ništa niti ce donjeti nisi podržao ljubuskake bolje reci okrenuo si im leđa ali ja mislim da tebe nije stra policije jer znaš da vam neće ništa vas je bilo stra najavljivane hladnoće zašto bi se vi na bijaci smrzavali kad je bolje u vojnickoj jakni se zamisljat heroj na pregovorima u toplini zgrade u širokom
Vlado marušić čovjek bez morala pozdrav odčovjeka koji te je prvi put vidio kad si auto doveo da se popravi u Veljake jer si imao udes

Što je Vlado, ne valja ti Ljubuški info, a Široki info valja. O čemu piše Široki info, o vremenu, snijegu, suši, zmijama, ovcama, proslavama HDZ-ovaca i objavi poneku tvoju kolumnu ili priopćenje. To je Široki info, a logo mu je plav,bijel, crven.

Ti si jedna obicna ljencina nista vise . Jesi kada objasnio gdje si radio i zasto ne radis.

ovaj glumi ko onaj režiser vrdoljak stari tuđmanov uvlačiguz

Koliko znam ovdje je bilo dosta i njegovog pisanja prije izvjesnog vremena.Nije se zalio.E sad info ne valja.Nikome ne pase istina!

pukla tikva, očekivano kad je strančenje u pitanju, ovo kilometarsko priopćenje od Marušića neću ni čitati , nisi čovik, i kao što jedan upita zašto ne radiš? težak si karakter i nepouzdan ukratko nisi dobar, koliko ti je Begić dao?

Ubij glasnika!

Kakav god bio makar se potpiše toliko o onoj stvari

Ne dopustite da vas svade! No mi ko mi!?!?!?

Ja ne bih dolivao ulje na vatru ali da se u BiH provodila Ljubuška a ne Širokobriješka politika sve bi za Hrvate bilo stoput bolje

Podrška legalno izabranim ,predstavnicima UZB-a!Samo bez podmetanja ,molim!

marušiću na začelje dobar si ti no nije vrime za uniforne obuči civilku

Kao prvo i osnovno ti si lažov i to ne obični nego patološki lažov.Kao što netko prethodno napisa tebi je samo bitno biti u centru pozornosti, što kod tebe prelazi u fazu bolesti odnosno ovisnosti.

Da si potpuno izgubio kompas pokazuju tvoji kilometarski komentari i Tzv. priopćenja u kojima pokušavaš po svaku cijenu sebe prikazati žrtvom, a to samo pokazuje da tvoj "ugovor s vragom" doživljava potpuni krah jer drukčije i ne može biti, pa si sve više nervozan.

Obmanjuješ ljude u Širokom, Grudama i Posušju želeći svaliti krivnju na jednoga istinskog branitelja, časnog čovjeka i našega prijatelja i predsjednika Dragu Grbavca koji je za razliku od tebe stalno sa svojim ljudima na "prvoj crti" i ne bavi se pisanjem jalovih priopćenja kao ti.
I na kraju nemoj se lažno predstavljati kao predsjednik UZB na nivou Županije jer svi znamo da to nisi, a lažno predstavljanje je kazneno djelo.Upozoravam te!!! Ako se pak javiš i pokušaš opet obmanjivati ljude onda ću biti prisiljen izići u javnost sa podacima o tebi koji neće biti ugodni.Zato šuti lažni predsjedniče, u tvom je interesu.

nemoj pehar šuti o njemo hbogati pusti to

Pouzdano
Od sto gradana grada Sirokog Brijega njih devedesetdevet (99) ce reci da je ovaj lik potpuni bezveznjakovic.

Pa kakvi su onda ti ostali članovi sto ga slijede iz Gruda, Š. Briga i Posusja....

A jeste se isprsili pa za mrginje latili, sad će pehar i katastar pokrenuti da se vidi čije je šta, tko vas sastavi takvi ste se i prikazali, jadni vi sa takvim vođama...

Ooo rođeni vođo, daj nas ti prosvijetli i nauči.

Postivam sve ali oni koji su se uclanili pa nakom 2 godine izbacen od branitelja sram ih bila uzei novac i zbogom da oce ponova ja odom u minhem bojnu

Kako vas(nas) je mogao ovoliko dugo zavitlavati

Vlado Marušiću dokaza si da si đjubre bija i osta ti si niko i nisšta znali smo odprije da si hdz igrač ali nismo mislili daćeš namzabiti noz u leđa kad je najteze

ljudi pustite marušića na miru to je unutarnje pitanje skrenuli ste sa teme ljudi

Jel ti Vlado od Sirokoga mala sisa od Begica mozda je bolja od Bukvarica

Kako vas je mogao zavlačiti .. To vise govori o vama nego o njemu

ovaj begić liči na kornjaču jelde

I jeste ga dizali u nebesa neka vam ga je zadio .Blesani jadni.

zadija ga je on sam sebi nije nama za nas još nije kasno ali zanj je

Ovako je izigrao Ljubušake i zabio nož u leđa braniteljima.Neka brabitelji se smrzavaju na Bijači na minus 8, a on u toplom pregovara sa ministrom.Pa završio je razgovor u vladi skupite se sada iz Gruda Posušja Širokog pa dođite na Bijaču???

Teška srca, ali s guštom ću napisati, tako vam i treba.
Marušiću nemaš ti pojma, ovdje ti je 90% komentara od nas koji nemamo veze ni s ratom ni ovim udrugama.
Tebi se potpisati nema smisla, to nisi zaslužio, a sa Širokim ne znam bi li i u Crkvu išao, ali našem narodu i politici nikad doći iz [ * neprimjereno * ] u glavu.

Poznajem dobro Vladu.
Mislim kako nije nikoga izdao.
Mislim da je svim srcem i zivotom uz obespravljene i potlacene.
Nepopravljivi borac za pravdu. Pravniknpo struci... Otac 100% Invalidität djeteta. Veliki sanjar...
Njegov nedostatak je u tome sto ne shvaca da pravda nisu sakoni i prava nisu kruske da ih uberes ili ce ti ih netko stresti sa grane.
Mislim kod nas u BiH.
Pravda i prava u BiH su u jednoj pletenoj kosari koja je okruzena raznim zvijerima i na vrhu lezi zmija otrovnica.
Do njih je nemoguce doci legalnim putem. Razderat ce te zvijeri ili ugristi zmija!
Vladin problem je sto ne shvaca kako sa takvima ne vrijedi razgovarati,Jos manje pisati im.
Naravno da je trebalo pokusati tako,legalno kroz institucije. I.neka ste dragi branitelji.
Ali treba i vidjeti s kim imas posla i drugacije se boriti.
Koliko znam i on je bio za prosvjede i stajao ispred svih na prvoj blokadi granice,nedavno.
Koliko znam zasluzan je za taj pravni dio odradjen prema institucijama.
Samo ne mogu vjerovati da je netko uspio da ga namami u ovu klopku.
A sto puta mu je receno sta ce pokusati da mu naprave.
Predjite preko ovoga i budite opet zajedno.
Ujedinite pamet i osjecaje.
Ne padajte na jeftine podvale.
Vlado nije kukavica.
Pise vam netko koga je on nazvao vise puta kukavicom samo zato jer ne razumije kako covjek moze biti doveden u nekom trenutnutku do toga da uzmakne,da spasi sebe i svoje i ne ugrozi jos mnoge druge.
Ali on nije kukavica.
Vise je ono tvrdoglavo bice...
Zelim vam mir u ovom pothvatu.
Ovo je vasa posljednja akcija.
Ne gubite glave. Rjesenje postoji i na drugom nivou. Ali eto neka prodjete i ovo kao junaci sto i jeste.
Ne smijem se potpisati,odmah ce me napasti kao nedavno Patrik,gradjanin i raznim gosti....ali Uz vas sam ako vam to ista znaci.

Sitne duse vole i nalaze i opravdavaju druge sitne,sebi srodne duse.Prepoznatljive svima!

I "sitne duse" mogu biti dobre duse.
Nije opravdavanje nego pokazivanje oprosta.
Vidim prepoznali ste se bez navodnika.

Moze sve po zeni iz kuzine zamazane pardon namazane od glave do pete

Bolje zena iz kuzine nego usidjelica.

Usjela jesam i ajme lipooo

Pa mrdaj malo

Vlado Marušić reagirao na "tendenciozno i sračunato priopćenje" Drage Grbavca
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari