Podignuta optužnica protiv Nikole Hrstića

ljubuski.info

Tužitelj Posebnog odjela za organizirani kriminal, gospodarski kriminal i korupciju, podigao je optužnicu protiv Srebrenka Balavca, rođenog 1962. godine u Stocu, Smaile Balavac, rođene 1966. u Mostaru i Nikole Hristića, rođenog 1964. godine u Ljubuškom.

Optuženi se terete, da su tijekom 2017. godine, kao dio organizirane skupine koju je organizirao optuženi Srebrenko Balavac, sudjelovali u krijumčarenju i daljoj prodaji na nezakonitom narko-tržištu u BiH, veće količine opojne droge marihuana- "skunk", koju su nabavljali od njima poznatih osoba s područja Crne Gore, te nakon toga krijumčarili na područje Bosne i Hercegovine i vršili prepakiranje i dalju distribuciju droge na području Mostara, Hercegovine i BiH.

Prema navodima optužnice, optuženi su u dva navrata prokrijumčarili u BiH najmanje devet kilograma droge marihuana- "skunk", koju su prodali na području BiH, za iznos od oko 25 000 KM, a pretresom objekta koji su koristili optuženi, pronađena je i oduzeta opojna droga marihuana-„skunk“, od količini od oko kilogram.

Optuženi se terete za kazneno djelo neovlaštenog prometa opojnih droga.

Također, prilikom pretresa objekta koji koriste optuženi Srebrenko Balavac i Smaila Balavac, pronađena je i oduzeta prepravljena vojna puška i jedna bomba M-75, čija nabavka i držanje građanima nikako nisu dozvoljeni, te se navedeni terete i za kazneno djelo nedozvoljenog držanja oružja ili eksplozivnih materija.

Optužnica je proslijeđena na potvrđivanje Sudu BiH, priopćeno je iz Tužiteljstva BiH.

Komentari

Ha ha ha ha Nidzo nemoze bez robije i belaja

ako je trava droga onda je po' ljubuskog narkomani ha ha ha

Podignuta optužnica protiv Nikole Hrstića

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad nezakonito postane normalno... Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Ljudi trećeg reda Ružica Zeljko
ljubuski.info
Zakon pišem, tinta mi se proli Igor Božović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari