Podignuta optužnica protiv Nikole Hrstića

ljubuski.info

Tužitelj Posebnog odjela za organizirani kriminal, gospodarski kriminal i korupciju, podigao je optužnicu protiv Srebrenka Balavca, rođenog 1962. godine u Stocu, Smaile Balavac, rođene 1966. u Mostaru i Nikole Hristića, rođenog 1964. godine u Ljubuškom.

Optuženi se terete, da su tijekom 2017. godine, kao dio organizirane skupine koju je organizirao optuženi Srebrenko Balavac, sudjelovali u krijumčarenju i daljoj prodaji na nezakonitom narko-tržištu u BiH, veće količine opojne droge marihuana- "skunk", koju su nabavljali od njima poznatih osoba s područja Crne Gore, te nakon toga krijumčarili na područje Bosne i Hercegovine i vršili prepakiranje i dalju distribuciju droge na području Mostara, Hercegovine i BiH.

Prema navodima optužnice, optuženi su u dva navrata prokrijumčarili u BiH najmanje devet kilograma droge marihuana- "skunk", koju su prodali na području BiH, za iznos od oko 25 000 KM, a pretresom objekta koji su koristili optuženi, pronađena je i oduzeta opojna droga marihuana-„skunk“, od količini od oko kilogram.

Optuženi se terete za kazneno djelo neovlaštenog prometa opojnih droga.

Također, prilikom pretresa objekta koji koriste optuženi Srebrenko Balavac i Smaila Balavac, pronađena je i oduzeta prepravljena vojna puška i jedna bomba M-75, čija nabavka i držanje građanima nikako nisu dozvoljeni, te se navedeni terete i za kazneno djelo nedozvoljenog držanja oružja ili eksplozivnih materija.

Optužnica je proslijeđena na potvrđivanje Sudu BiH, priopćeno je iz Tužiteljstva BiH.

Komentari

Ha ha ha ha Nidzo nemoze bez robije i belaja

ako je trava droga onda je po' ljubuskog narkomani ha ha ha

Podignuta optužnica protiv Nikole Hrstića

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ne bojte se, stanje je redovito! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Kad porastem, bit ću ministar Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Što nam znači statistika? Marko Čuljak | dnevno.ba

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari