HDZ BiH i HDZ 1990 pristupile Međunarodnom demokratskom savezu

ljubuski.info

U razdoblju od 19. do 21. veljače 2018. godine, u Madridu (Španjolska) je održan sastanak političkih lidera u organizaciji Međunarodnog demokratskog saveza (International Democratic Union).

HDZ Bosne i Hercegovine predstavljao je Zdenko Ćosić, dopredsjednik. Tom prigodom, dopredsjednik HDZ BiH Ćosić potpisao je "Londonsku deklaraciju" IDU, čime HDZ BiH službeno postaje punopravna članica IDU.

Predsjednik HDZ-a 1990 Ilija Cvitanović u Madridu je danas potpisao Londonsku deklaraciju s kojom Hrvatska demokratska zajednica 1990 službeno postaje punopravna članica Međunarodnog demokratskog saveza, najveće globalne skupine političkih stranaka desnog centra.
HDZ 1990 daje veliku važnost međunarodnoj suradnji i suživotu. Vjerujemo u vrijednosti desnog centra, u demokraciju, ljudska prava i ravnopravnost, te u jaku i slobodnu ekonomiju kao preduvjet stvaranja najpovoljnijih uvjeta za dostojanstven život svakoga pojedinca- kazao je Ilija Cvitanović, predsjednik HDZ-a 1990 i na koncu dodao:
Ovo je jedno veliko priznanje za politiku i rad HDZ-a 1990.

Prije sastanka političkih lidera, predstavnici političkih stranaka nazočili su sastanku s premijerom Španjolske Mariano Rajoy-om.

Na sastanku je izabran i novi predsjednik IDU, Stephen Harper, bivši kanadski premijer.

Glas naroda

Dva HDZa sijamski blizanci. Eto zašto HRS!!!

pošteni sposobni ljudi mladi napuštaju hadeze i vladu plenkija naravno članovi adezea brod tone

Prateći političku scenu hdz nikad jači.

Sve manje razlikike izmedju ova dva HDZ a.

Ovo je "pometina jedan drugom"

HDZ-ekani demokrati!Šta je ovo ,neka aprilili šala! A stvaranje ,privilegirane kaste!? A mito, a korupcija a stranačko zapošljavanje!? Ili davanje stipendije studentima -po stranačkoj liniji!?Ili druge, svakovrsne opačine!Nije dovoljno ,družiti se sa ,demokratskim strankama,ili imati naziv demokratski -u imenu stranke!Kakvi glumci!?

ahaha

Tako je, oni nisu demokratska oni su totalitarna stranka.

Yugoslovenska 3u1 (UDBA, KOS KPJ)

Kad nestane HDZi SDP prestat ce iseljavanje iz HERCEGOVINE.

Bravo, za Hmm nehotice izreče istinu HDZ nikad jači.
Pa normalno kad su protjerali svoj vlastiti narod a ostavili samo uhljebe ter stare i nemoćne.

Bravo, za Hmm nehotice izreče istinu HDZ nikad jači.

Odnosno učiniše ono o čemu je maštala njihova predhodnica Yugoslovenska 3u1 (UDBA, KOS KPJ) iz koje je nastao HDZ, da nije tako davno bi bila provedena lustracija.

.
Bravo, za Hmm nehotice izreče istinu HDZ nikad jači.

No to im ni danas ne bi pošlo za rukom da nisu potpomognuti crkvenim vodstvom, naglašavam (vodstvom), tipa fra.Ševe, fra.Skoke itd.
No davno je proročki ova vremena opisao pok. B.B

“Da smo složni i čestiti, davno bi imali državu.

A bit će, rodit će se slobodna Hrvatska kad padne Berlinski zid i kad se budu rušila komunistička, krvava carstva kao kula od karata.

Nema države bez krvavih gaća.

Pobit ćemo se za slobodu sa Srbima, a možda i sa Turcima.

Teret rata morat ćemo podnijeti svi podjednako.

Kad se oslobodimo srpskog ropstva i stvorimo državu, vidjet ćete kako naši kradu.

Svak nas je krao i potkradao, a najteže će biti kad nas naši budu krali i prodavali svjetskim jebivjetrim makro [ * neprimjereno * ]ma.

Navalit će na nas velika ptica grabljivica.

Kako tada nas spasiti od nas?”, napisao je bezvremenski B.B. 1975. godine.

Gost evo ti jedan primjer predosjecaja . U ona davna davna vremena onoga dana kad u Ljubuskom nije bilo 10 civila ja sam dosao iz dalekog bijela svjeta.Znas to je onaj dan kad se navece spremalo udar na Capljinsku vojarnu. Sjedim u kaficu kod policije sa onda za vojsku zaduzenog doktorom Dr.Vuksicem pricamo oratu u Hrvatskoj i o ratu u BiH i u toj prici mu kazem .Doktore ovo ce sve proc ali cemo mi morat vodit jos jedan rat protiv nasi Doktor se samo nasmijao. Prijatelju vjeruj mi ja bi volio da sam lagao kad sam to govorio. Sad izgleda da vjerujemo i ja i ti da sam govori istinu.

nisu nama krivi ni srbi ni muslimani naši su nas uništili protjerali i sada dovode radnike iz bosne da popune ovo da oni rade za mizeriju oni ne rade ono za što su plaćeni jesul ne sposobni ili rade u interesu progona ako ovako nastavi za dvadeset godina pusta zemlja hercegova starci izumru omladina vani čista islamska država što je to vrijeme će pokazat

HDZ BiH i HDZ 1990 pristupile Međunarodnom demokratskom savezu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Je li nam bijeg jedina preostala borba? Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Nikad ne reci nikad! Ružica Zeljko
ljubuski.info
Nikad ne odustaj! Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari