Profesor Ante Čuvalo napisao životopis 101 uspješnog Hrvata

ljubuski.info

U organizaciji HKD "Napredak", podružnice Ljubuški, u Gradskoj vijećnici u Ljubuškom predstavljena je knjiga prof. Ante Čuvala "Hrvati u svijetu - 101 životopis za školarce (i roditelje)".

Uz nazočnost i pozorno praćenje brojnih posjetitelja, o knjizi su govorili profesor Boris Brkić i profesor Mate Grbavac te autor knjige prof. Ante Čuvalo.

Iako knjiga u svom nazivu sugerira da je, ponajprije, namijenjena školarcima, dakle mladima, a blago i posredno preporučuje se i roditeljima, odnosno odraslima, bez sumnje se može reći kako je njezin sadržaj jednako prikladan i potreban svim dobima. Ne samo da to ne znaju mladi, a poznato je tek malom postotku starijih, riječ je o ljudima našeg koda, gena i krvi koji su svojim znanjem, sposobnostima i radom postali znani u svijetu. Kad se vide njihova imena i pročita što su radili, ostvarili i zbog čega su dospjeli u tu knjigu, divite im se i postajete ponosni što su dio vas.

Čuvalo je knjigu posvetio pjesniku Krešimiru Šegi.

Ivan Kaleb | Večernji list

Glas naroda

Što bolan 101 pa nije Dalmatinac

101 bolje zvuči .Da su ovdje najvjerojatnije bi do kraja života uspjeli zaraditi taman za sanduka ako ih bagra nebi prije otjerala u grob

Profesor Ante Čuvalo napisao životopis 101 uspješnog Hrvata
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari