Sajam zapošljavanja za studente tehničkih struka

ljubuski.info

Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike Sveučilišta u Mostaru i Studentski zbor FSRE organiziraju prvi sajam zapošljavanja za studente i diplomce tehničkih struka. Sajam će se održati 27. i 28. veljače u prostorijama Fakulteta.

Cilj je omogućiti studentima prvi kontakt i razgovor s potencijalnim poslodavcima te na taj način potaknuti komunikaciju i rano usmjeravanje u odabiru stjecanja određenih vještina i kompetencija, priopćeno je sa Sveučilišta u Mostaru.

Dekan Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike prof. dr. Željko Stojkić ističe kako je Sajam zapošljavanja mjesto gdje se tvrtkama pruža mogućnost da se pobliže predstave studentima. Studenti dobivaju uvid u poslove koji ih očekuju nakon završetka studija, te u aktualne potrebe tržišta rada, što im može pomoći u nastavku nastavnog procesa kroz jasnije određivanje vlastite vizije buduće profesionalne karijere, i u kvalitetnijoj pripremi za prvi posao.

Tijekom dvodnevnog sajma studenti će imati priliku informirati se detaljno o tome što poslodavci očekuju od njih. Na osnovu stečenih informacija, studenti i diplomci mogu raditi na usavršavanju osobnih profila. Na ovaj način student će biti u mogućnosti da upozna samu tvrtku, kao i ona njega, te ostvare korisne kontakte koji će biti obostrano korisni. Tvrtke će moći sudjelovati u kreiranju profila budućih zaposlenika, a student u odabiru svog profesionalnog usmjerenja.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Evo nam ga opet Treći! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Mamci za krokodile Ružica Zeljko
ljubuski.info
Crkvi u Hrvata treba šamar kakav je dobio papa Franjo teolog Dalibor Milas | express.hr
ljubuski.info
O kojoj Herceg Bosni pisati? Slaven Raguž | Hrvatska republikanska stranka

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto