Ne žele u EU jer znaju da bi završili kao Sanader!

ljubuski.info

Otišao sam iz BiH skoro prije 13 godina, a tamo su i dalje aktualni isti političari kao i u vrijeme kada sam bio međunarodni predstavnik, kazao je Wolfgang Petrich, nekadašnji glavni predstavnik Europske unije u razgovorima u Rambujeu, visoki međunarodni predstavnik u Bosni i Hercegovini, ambasador Austrije u Beogradu i posebni izaslanik EU za Kosovo. Trenutno je angažiran na sveučilištu Harvard.

To je jedina zemlja u Europi u kojoj su manje više isti političari, koji su bili aktivni za vrijeme rata, i dalje prisutni na javnoj sceni. To je svakako jedan od uzroka frustracija", dodaje Petrich.

On ukazuje kako političari u Briselu moraju shvatiti kako aktualna vladajuća garnitura u Bosni i Hercegovini ne želi pridruživanje EU, jer se jako plaši efekta Sanader.
Znaju kako su mnogi od njih korumpirani i svjesni su kako će završiti u zatvoru ako se BiH približi EU. To je glavna prepreka koja onemogućava brže kretanje BiH ka EU, kazao je Petrich.

RSE

Glas naroda

bolje bi im bilo da uđu u EU jer će samo zatvor fasovat a ovako će degenek

Ovo treba objasniti Junkeru 28.02.2018 kd dođe u radni posjet BiH!
Reći čovjeku ko su Čović,Dodik, Izmetbegoviće,tj.Kra-de-ze, SNS,SND,SDA.

Lako je meni za VELIKE oni će stradati sigurno ali žao mi je ovih na Mikro lokalitetu do predsjednika Mjesni Zajednica ali ima do tog još DVA mandata

pa bio si ovdje što nisi napravio nešto jesi ali sebi da bog dao da se svi pokupite ovako nas samo cjedite i ti i tvoji nasljednici

Bravo za komentar iznad.Njima isto odgovara ovo stanje kod nas.Imo je priliku pa sta je ucinio.A dobro se omastio,od janjetine i zena.Fuj.Jos napredovo.Ne branim nikog ali evo ovakva gospoda su nas raselila i nastavljaju dalje.Da su htjeli rat bi bio deset dana.Zasto vrli Nijemci ne otvore sta kod nas kad nas tako vole i brinu.Malo nas je,jedna mrva u odnosu na njih.Neravnopravna borba.

cila hobotnica HDZa se boji evrope i zenice

Koji licemjer.Pokvarenjak.On je najveći krivac za ovu pat situaciju.Uništio je Hrvate i ostavio nam ovu ludjačku košulju.Ostavio nam ova tri dripca da nas drže taocima njihovih lopovskih politika.Jad i čemer od čovjeka.Uzeo je lovu i sada se nasladjuje.Finjak ko da ga se nije ništa pitalo a sa svim je upravljao.Gnjojivo.

Razmišljam koji smo mi benevreci od tri naroda kada dozvolimo da nas više ova [ * neprimjereno * ] strana munta.I da gledamo ona naša tri odvratna tipa.Zar postoji neko kome se viße negade
.Zar mi nismo u stanju sjesti i dogovoriti normalnu drzavu.Pa Francuzi i Njemci su ratovali 100 god. Pa žive zajedno u Švici.Uvijek dozvolimo da nas stranac guti.Od Turaka , Napoleona , Austrije , Njemaca ovih tzv. Visokih ne znam po čemu predstavnika.Koje smo mi hablećine.

Zaboravio sam spomenuti onu spodobu od države zvana Jugoslavija koja nas je 70 godina zatupljivala i gdje smo naučili prve korake lopovluka.I poznata parola : Ne mozes me malo platiti koliko ja mogu malo raditi ". Načelu sa gnjojivom od čovjeka imenom Tito.

Ja.Još ovo.Čuo sam da zlatar Bunoza ima čin pukovnika.Da je bio ludo hrabar.Da sve neprijatelje namlatio lančićima i narukvicama.

i ove iduće izbore glasajte za lopine
pa za loše ekonomsko stanje
tražite krivce iz evrope tupavi narode
Pozdrav iz Rovinja pardon pozdrav iz Minhena
jel tak il ne tak političari i verski poglavari

Petrich je neke smijenio što ih je ludi narod ponovno postavio nije on kriv

Gdje je to diktator smijenio sebe

Ne žele u EU jer znaju da bi završili kao Sanader!
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Okupacija u par slika Boris Čerkuč
ljubuski.info
Ne ubij, ne kradi, ne laži! Josip Muselimović
ljubuski.info
Država duradi nešto! Boris Čerkuč
ljubuski.info
Djeca naša izgubljena Igor Božović

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari