Dileru potvrđena presuda od godine dana zatvora

ljubuski.info

Županijski sud u Širokom Brijegu odbio je žalbe Županijskoga tužiteljstva ZHŽ i osuđenoga Vlade Kutle (31) iz Širokoga Brijega i potvrdio presudu Općinskoga suda u Širokom Brijegu, potvrđeno je iz Županijskoga tužiteljstva ZHŽ.

Ovom presudom Vlado Kutle je, zbog kaznenoga djela "Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojne droge" iz čl. 238 st. 1 KZ F BiH, pravomoćno osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 1 godine.

Tužiteljstvo je zatražilo izricanje kazne zatvora u duljem trajanju, dok je optuženi, putem braniteljice, zatražio oslobađanje od optužbe ili ukidanje presude i vraćanje predmeta na ponovno suđenje Općinskom sudu u Širokom Brijegu, izjavio je Josip Aničić, viši stručni suradnik i službenik za odnose s javnošću Županijskoga tužiteljstva ZHŽ.

Kako dodaje Aničić, Tužiteljstvo je uspjelo dokazati da je Vlado Kutle, radi prodaje neovlašteno držao opojnu drogu tipa "speed" i "marihuana".

Dana 28. prosinca 2015. godine u večernjim satima u vozilo "Lancia" stavio je opojnu drogu, a zatim se vozio u pravcu Širokoga Brijega, kako bi prethodno kupljenu drogu prodao. Te večeri u mjestu Žovnica, Mostar, Vlado Kutle je jednoj osobi za iznos od 50,00 KM prodao opojnu drogu "Speed" umotanu u najlonsku foliju. Nastavljajući put prema Širokom Brijegu, u mjestu Dobrič, zaustavljen je od strane policijskih službenika PU Široki Brijeg. Prilikom pretresa njegova vozila pronađena je određena količina speeda i marihuane, zaključio je Josip Aničić.

Osuđeni je u pritvoru proveo mjesec dana pa mu je, s obzirom na to, vrijeme provedeno u pritvoru uračunato u izrečenu kaznu zatvora.

Glas naroda

Za 50 maraka godinu dana? Sad će Hercegovina procvjetat,teć će nam med i mlijeko ,stvarno ste najvećeg zločinca zatvorili i uklonili uzrok ovog stanja u kojem se nalazimo.

fala bogu toga zla unas u posušju nema

Dileru potvrđena presuda od godine dana zatvora
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari