U Dom zdravlja Ljubuški isporučena vrijedna stomatološka oprema

ljubuski.info

U Dom zdravlja Ljubuški jučer je stigla nova oprema koja se nabavlja u sklopu projekta prekogranične suradnje "Interreg IPA Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Crna Gora", čiji je nositelj Dom zdravlja Ljubuški, a partner je Dom zdravlja Metković.

Prema riječima ravnatelja Doma zdravlja Ljubuški Srećka Matića, danas im je isporučena vrijedna stomatološka stolica s pratećom opremom.
Sukladno dinamici projekta "Interreg IPA, Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Crna Gora, danas je na odjel Stomatologije Doma zdravlja Ljubuški isporučena nova stomatološka oprema, vrijednost opreme je 23 tisuće i 100 KM, nakon provedene natječajne procedure najbolji ponuđač je bila tvrtka GEMA iz Mostara, koja je danas isporučila opremu, objasnio je Matić.

On je podsjetio kako je ovaj projekt već donio brojne pogodnosti koje će doprinijeti unaprijeđenju zdravstvene njege u Ljubuškom.
Sukladno hodogramu projekta, već smo organizirali međunarodnu konferenciju o palijativnoj skrbi u Ljubuškom, nabavili smo i novi holter EKG-a za internu službu, danas nam je isporučena stomatološka stolica, obavili smo studijsko putovanje u London, a na redu su raspisivanje tendera za laser za fizijatriju, za novi ultrazvuk i novi kardiomobil, kazao je Matić, dodavši kako će se u sklopu ovog projekta obaviti i građevinski radovi u ambulanti u Vitini.

Danijel Žulj, predstavnik tvrtke Gema koja je danas isporučila stomatološku stolicu s pratećom opremom Domu zdravlja Ljubuški rekao je kako je riječ o dentalnoj jedinici koja ima sve što je potrebno za konzervativnu stomatologiju.
Proizvođač opreme je tvrtka „Diploma dental" iz Slovenije, dakle iz Europske Unije, oprema je sa svim certifikatima, sve je novo, sve je sa deklaracijama, kazao je on.

Radio Ljubuški

Glas naroda

cestitke Doktoru Maticu .svaka cast, jedini covjek sto nesto radi za dobrobit stanovnika opcine

dz je trenutno jedino u ljubuskom sto je pozitivno,od hospicija,do projekta,opreme,usluge svega...

Nabavlja se samo ono na čemu se more jamit.Gdje vam je stomatološki rendgen nego šaljete ljude da privatno plaćaju za zračenje rendgenom kojeg nitko na svijetu više ne koristi

D.zdralja i samostan na Humcu su jedino što još u Ljubuškom radi
Puka slučajnost je da HDZ tim ustanovama upravlja jer kolko god nama nepravo bilo ipak su to naši dobročinitelji i šta bi nas bilo ovde na rpi da njih nema

dr. matić, stara komunjara a sada kao demokrat kradezea i vjernik da veći ne može biti, na brzinu napravi apoteku ispred doma zdravlja a prije njega drugi nije mogao legalizirat objekt dugi niz godina. Zna se, što znači biti član partije. Za nekog vrijedi zakon a drugi mogu i protiv zakona, bitno je da pripadaš kliki tj. partiji.

mozes pisati sta hoces o dr maticu al da je bio komunjara on ili neko iz obitelji to je bolesna ljubomora.ljubomora i laz.a stto se tice nove ljekarne ko je tebi kriv sto je ti nisi uspio kupiti i legalizirati ..stvar ljubomore vase i neznanja ,a sreckove sposobnosti.

U Dom zdravlja Ljubuški isporučena vrijedna stomatološka oprema
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari