U četvrtak otvaranje modernizirane poslovnice pošte

ljubuski.info

Otvorenje moderniziranog poštanskog ureda Ljubuški bit će upriličeno u četvrtak, 15. veljače, s početkom u 11 sati u Ljubuškom, na adresi Hercega Stjepana Kosače 60.

Ulaganje u razvoj poštanske mreže i kvalitetno pružanje poštanskih usluga prioriteti su Hrvatske pošte Mostar.

U moderniziranoj poslovnici u cijelosti je odvojen segment usluživanja građana i poslovnih korisnika, čime se nastoji odgovoriti na potrebe korisnika, priopćeno je iz HP Mostar.

Glas naroda

oce li i dalje bit direktorka sudruznica Joze Barisica koja otvara tudu postu bas kao i on

Jozina žena ima ćiriličnu diplomu iz RS

Izborna godina presjecanja vrpca na otvaranju novog nužnika, farbanje glasača povlačenjem nevenovih crta, čašćenje dragančetovom kobasom, zna se može se, hajmo se veseliti mi smo se nahapali.

Ima li Jozan olimpijski bazenčić kući?obično ovi u socijalnom.pola piju pola vrancu daju.

Ove godine fratri će imati povišeni holesterol,koliko će samo blagoslova podijeliti na raznim svečanim otvaranjima bilo čega.

Samo otvarajte, modernizirajte asfaltirajte vrijeme je više da Ljubuški na nešto liči.

Bio sam neki dan u posti zaista izgleda bolje i jako je velika . Skoro kao sredisnja u mostaru. Svakako bolja nego u sirokom . Dobra stvar za Ljubuski, svakako ☺

Jozo darisic svako jutro spijunira po kerametalu sta ko govori

Partija dala nalog i dobro radno mjesto, službeni auto, ženu i dicu zaposlio, mora on navijat za kradeze inače će potonuti.

Hvala Bogu.Konačno su se ova dva direktora posta HercegBosne koji su rodjeni ljubusaci sjetili da obnove onaj jad koji se zvao posta.Volio bih da su se sjetili sami nego da im je neko zapovjedio.Kako je tako je nasi zemljaci.

A bilo bi dobro da malo obidju i telef.mrežu.Da se malo prosetaju i naprave nesto ozbiljnije u svom gradu.Bili bi jako zahvalni.

Više napravi jedan šalter u Nameksu nego cila pošta u LJubuškom

ko je ovca u ovoj pošti

Pošta je super kad imaš pare da platiš račune

Odavno nisam vidio većeg jade od toga Barišića.Sve što ima dobio je na pokvaren način i to mu se vidi na faci.Isti takav karijerista ako ne i veći je onaj Barišić u policiji.

Onaj u policiji mu je bratić.

kako se zaposlit u posti,kome se javit

neidem u novu poštu jer to je mamac za pljačku ko i u vitini kad se razletio plinom bankomat

u pošti sam bar tri puta tjedno, ne viđam od N.godine onu "ljepoticu" Barišić, i mogu vam reći da mi je od tada draže ići tamo, samo se šepurila i ometala one jadne žene što rade ne na šalteru, mada to isto radi i ova nova treba, malo se dotjera i ko ti je ko ona, ista je to škola čini mi se. Upravo sam došla iz pošte, čuva ih milicija, baloni su napuhani, još samo vrpcu presjeći

U postu trebate zaposliti mlade, obrazovane, ljubazne zene, a one babe ljute i narogusene posaljite u mirovinu. Inace, u postu nece nitko ulaziti, katastrofa od pristupa strankama i sve ostalo.

Vezane vijesti

U četvrtak otvaranje modernizirane poslovnice pošte
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari