Povodom Valentinova održana likovna radionica

ljubuski.info

Povodom Valentinova, JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški, odjel Knjižnica Ljubuški, organizirala je likovnu radionicu i izložbu učeničkih radova na temu ljubavi.

Na likovnoj radionici sudjelovali su učenici 4. a i 4. b razreda Osnovne škole Marka Marulića Ljubuški, u pratnji učiteljica Natalije Matijašević i Mladenke Bebek.

Sudionike je ponajprije srdačno pozdravio i izrazio dobrodošlicu voditelj Knjižnice Ljubuški Ivica Vizentaner, koji je iste pobliže upoznao s blagodatima knjižnice, istaknuvši pri tome da je cilj likovne radionice i izložbe poticanje dječje kreativnosti kroz crtež i sliku, upoznavanje knjižnice kroz kvalitetno druženje u radnom duhu te predstavljanje dječje umjetnosti svekolikoj ljubuškoj javnosti.

Likovnu radionicu vodio je magistar slikarstva Jure Paponja.

Po okončanju kreativnog djela radionice izvršila se postavka radova nastalih na likovnoj radionici te je tim činom, u nazočnosti učenika, otvorena izložba.
Svi posjetitelji Knjižnice Ljubuški do petka 16. veljače 2018. godine bit će u prigodi vidjeti izložbeni postav te doživjeti dašak dječje mašte i kreativnosti.

ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
Knjižnica Ljubuški

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Otišao sam, a nikad nisam otišao Ivica Primorac | kasce.com
ljubuski.info
Ni sad nije jasno Ružica Zeljko
ljubuski.info
Film koji nećemo gledati Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Prolaze nam životi, a vrijeme stoji Berislav Jurič | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari