"Nevidljivi Jurica" odigran u OŠ Marka Marulića Ljubuški

ljubuski.info

Nakon što je prošle godine predstava "Nevidljivi Jurica" premijerno izvedena u OŠ Ivane Brlić-Mažuranić na Gračinama, danas su i učenici Osnovne škole Marka Marulića u Ljubuškom imali priliku pogledati istu, te uživati glumačkim izvedbama članova Kluba kulture "Libusa".

Dvorana OŠ Marka Marulića bila je puna, a šaljivi skečevi u izvedbi glumaca amatera su u više navrata izazvali smijeh u osnovnoškolskoj dvorani.

Naime, predstava "Nevidljivi Jurica" je postavljena kao šaljivi i poučni prikaz teksta hrvatskog književnika i publicista Viktora Cara Emina.

Opisuje kako nestašni, lijeni i nekulturni Jurica postaje skroman i pristojan dječak, a glumci su danas bili zadovoljni reakcijama publike.
Iako zvuči kao klišej, bilo je izuzetno. U obje škole, u Osnovnoj školi Ivane Brlić Mažuranić prošle godine i danas u OŠ Marka Marulića djeca su bila prekrasna. Sat i nešto malo više vremena koliko predstava traje djeca su pozorno pratila i gledala predstavu, to je za nas veliki uspjeh, kazao je Ivan Mlinarević, koji je u predstavi glumio Juričinog oca.

Iz Kluba kulture "Libusa" su kazali kako uz ovu predstavu planiraju i nove projekte, te su pozvali sve koji su zainteresirani da im se jave na Facebooku.

Radio Ljubuški

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari