Krajem mjeseca zajednička vježba gorskih službi spašavanja

ljubuski.info

U sjedištu Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke u Grudama održani su sastanci s pročelnicima Gorskih službi spašavanja Grude, Ljubuški, Posušje i Široki Brijeg, te s rukovoditeljima gradske/općinskih službi civilne zaštite u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Ravnatelj Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke Drago Martinović upoznao je pročelnike Gorskih službi spašavanja Grude, Ljubuški, Posušje i Široki Brijeg, županijskih službi za spašavanje s visina i nepristupačnih terena, s prijedlogom programa obilježavanja 1. ožujka Međunarodnog dana civilne zaštite i Dana civilne zaštite FBiH.

Na sastanku je dogovoreno da se u sklopu programa održi zajednička vježba Gorskih službi spašavanja.
U zajedničkoj vježbi sudjelovat će pripadnici Gorskih služba spašavanja iz Širokog Brijega, Ljubuškog, Posušja i Gruda. Vježba će biti održana u 26. veljače u Ljubuškom gdje će istog dana biti održana i svečana sjednica Županijskog stožera civilne zaštite, izjavio je Drago Martinović, ravnatelj Uprave civilne zaštite ŽZH.

Mi u Upravi civilne zaštite ćemo u ovoj godini nastaviti pomagati vaš rad kroz opremanje, obuku, odlaske na seminare, kao i pokrivati ostale troškove koji nastanu u akcijama zaštite i spašavanja onoliko koliko budemo u mogućnosti. Od početka ove godine osigurali smo pripadnike vaših službi i to ćemo nastojati činiti i u godinama koje su pred nama, kazao je, između ostalog, ravnatelj Martinović.

Jedna od točaka dnevnog reda sastanka održanog s rukovoditeljima gradske/općinskih službi civilne zaštite općina Grude, Ljubuški i Posušje i Grada Širokog Brijega bila je obilježavanje 1. ožujka Međunarodnog dana civilne zaštite i Dana civilne zaštite FBiH.
U ime svojih kolega zahvaljujem Upravi na organiziranju Međunarodnog dana civilne zaštite jer je to prigoda da između ostalog zahvalimo onima koji su dali i daju doprinos sustavu zaštite i spašavanja u našim jedinicama lokalne samouprave, kazao je Željko Vukoja, pomoćnik gradonačelnika Širokog Brijega za civilnu zaštitu.

U sklopu programa obilježavanja 1. ožujka Međunarodnog dana civilne zaštite i Dana civilne zaštite FBiH osim zajedničke vježbe Gorskih službi spašavanja bit će održana Svečana sjednica Županijskog stožera civilne zaštite.

bljesak.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Skrivanje sramote koju naplaćuju tufekčići Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Shvatite, Hrvatska nije prijatelj Hrvatima u BiH teolog Dalibor Milas | express.hr
ljubuski.info
Snaga hercegovačke majke Ružica Zeljko
ljubuski.info
A ne, nećemo mi nigdje odavde! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Samoubojstvo glasača Berislav Jurič | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto