Uručene nagrade i priznanja najboljim sportašima Ljubuškog u 2017. godini

ljubuski.info

Najboljim sportašima Ljubuškog sinoć su u Gradskoj vijećnici uručena priznanja i nagrade za ostvarene rezultate u 2017. godini.

Svečano uručenje nagrada sportašima i zaslužnim sportskim djelatnicima, održano je u sklopu svečanog obilježavanja Dana općine Ljubuški.

Kao kapetan i najbolji igrač Izviđača, nagradu za najboljeg ljubuškog sportaša u 2017. godini dobio je David Mandić. Priznanje i nagradu mu je uručio Ante Mišetić, predsjednik Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.

Nagradu za najbolju sportašicu dobila je Andrea Prusina, članica RK Grude Autoherc, sastava koji je dominantan u prvenstvu BiH zadnjih godina. Priznanje i nagradu joj je uručio Toni Kraljević, ministar financija i dopredsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Za najboljeg mladog sportaša proglašen Domagoj Alilović, stalni član kadetske reprezentacije Hrvatske, te standardni igrač prvog sastava Izviđača. Priznanje i nagradu mu je uručio Ivica Boras, pomoćnik općinskog načelnika.

Za najbolju mladu sportašicu do 18 godina proglašena je Anica Matić, koja igra na poziciji stopera u ŽNK Sloga, a u 2017. godini je pozvana na okupljanje U16 reprezentacije BiH. Priznanje i nagradu je uručio Tihomir Kvesić, predsjednik Općinskog vijeća.

Priznanje i nagradu za najbolji sportski klub RK Izviđač je uručio općinski načelnik Nevenko Barbarić, a primio ju je predsjednik kluba Toni Kraljević.

Načelnik Barbarić je udijelio i zahvalnice sportskim djelatnicima Ljubuškog, a to su Slaven Tomić, Dario Mikulić i Zvonko Herceg. Uoči dodjele nagrada i priznanja Nikica Šiljeg je održao predavanje o povijesnom razvoju sporta u Ljubuškom.

U glazbenom dijelu programa nastupile su učenice Osnovne glazbene škole Ljubuški Marta Šaravanja i Ela Vučić, a program je vodila Bjanka Medić.

Radio Ljubuški

Glas naroda

Sve pet jel namjerno izostavljen trener škole rukometa Izviđač Ivan Kolak jer i on je dio ovog tima.Ili nije podoban pa namjerno izostavljen.Provodni ste ko lakmus papir.Zvonko iznenađuješ nas kao čovjek i kao pedagog.

Prdo i zvonko ???

Čestitke nagrađenima

Nemoj te vise prepisivat. Dogodine nagradite zasluzeno!

HDZ ovska posla PRDO i ZVONKO a KOLAK nemože dobit ništa kada je on branio domovinu Zvonko je još bio u KASARNI i branio JUGU zato ima sva odlikovanja od svoji DRUGOVA i MATE od brata mu Čmrlje ode u policiju veli TATA ode u PEMZIJU treba ga zamjenit istakao se za vrijeme službe više bio SUSPENDIRAN nego je radio TATA rata diste bili blizu prve linije

slavena za izbornika repke
ima rukomet u malom prstu

Kakav prdo i rukomet nema on pojma o rukometu.Ali viruj i u repku se iđe po podobnosti.

jeli vam i to podmetno Gospodin Zdravko Boras?

Trenutno najbolji trener sto mi imamo je Kolak,ovi ostali nula...

Tko je Prdo?

To ti je lik koji je sa službenog računala mupa za vrijeme posla anonimo svašta pisao i klevetao pa su ga uhvatili na djelu i locirali.

Mene zaista cudi kako Marin Primorac nije nagradjen, on je najvise dao od ovih svih za Izvidjac i u svlacionici dok je igrao i sudio van nje...

Ja sam isto za ovog primorca....zaista je covjek bio primjer u svemu za razliku od ostalih...

Koja je ovo šprdancija, Kim jong un spavas li mirno

Ovo treba nazvati dodjela za najbolje HDZ sportase, a ne sportasi općine Ljubuski..

Slaven Tomić dobio nagradu?????

culi smo da Prdo uskoro ide u prdekanu ,otkrilo se da je iz Mup.a pisao komentare a sumnja se da je golfa dobio u mito

Uručene nagrade i priznanja najboljim sportašima Ljubuškog u 2017. godini
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari