Gruđaninu nepravomoćnih pet mjeseci zatvora za izazivanje opće opasnosti

ljubuski.info

Općinski sud u Ljubuškom u četvrtak, 18. prosinca 2017. godine, donio je i javno objavio nepravomoćnu presudu protiv Marija Palca (25).

Optuženi je nepravomoćno osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 5 mjeseci, zbog izazivanja opasnosti za život ljudi, dok je zbog nanošenja lakih tjelesnih ozljeda oslobođen od optužbe zbog nedostatka dokaza.
S obzirom da je tužiteljstvo tek jučer zaprimilo pismeni otpravak presude, nakon analize iste, odlučit će se o ulaganju žalbe. Kako je riječ i nepravomoćnoj presudi isto pravo ima i optuženi, izjavio je Josip Aničić, viši stručni suradnik i službenik za odnose s javnošću Županijskog tužiteljstva ŽZH.

Optužnicom ovog tužiteljstva optuženom je stavljeno na teret da je izazvao opasnost za život ljudi i nanio lake tjelesne ozljede.

16. kolovoza 2016. godine u mjestu Medovići, općina Grude, optuženi 25-godišnjak je svojim vozilom započeo radnju pretjecanja vozila u koje su se nalazili A.M. i J.B. U jednom trenutku kada je optuženi došao u paralelni položaj sa njihovim vozilom naglo je skrenuo u desnu stranu i udario u vozilo, dovodeći na taj način u opasnost njihov život.

Istom presudom optuženi je oslobođen od optužbe da je A.M. nanio lake tjelesne ozljede.

Glas naroda

pa se pitate zasto mladi odlaze.........svugdje je bolje nego u BiH

Gruđaninu nepravomoćnih pet mjeseci zatvora za izazivanje opće opasnosti

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Film koji nećemo gledati Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Prolaze nam životi, a vrijeme stoji Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Kad nezakonito postane normalno... Marko Čuljak | dnevno.ba

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari