Produljen pritvor osumnjičeniku za oružanu pljačku Automat kluba u Ljubuškom

ljubuski.info

Vijeće Županijskoga suda u Širokom Brijegu u srijedu 17. siječnja 2018. godine za još tri mjeseca produljilo je pritvor osumnjičenom I. R. (30), koji se s još dvojicom muškaraca sumnjiči za pljačku automat kluba u Ljubuškom.

Županijsko tužiteljstvo ZHŽ zatražilo je od Vijeća Županijskoga suda u Širokom Brijegu da se prema osumnjičenom produlji pritvor zbog opasnosti da bi isti mogao ponoviti kazneno djelo, potvrdio je Josip Aničić, viši stručni suradnik i službenik za odnose s javnošću Županijskoga tužiteljstva ZHŽ.

Osumnjičeni ima pravo izjaviti žalbu na rješenje o produljenju pritvora u roku od tri dana. O eventualnoj žalbi odlučivat će Vrhovni sud FBiH. Za podsjetiti je da se osumnjičenik nalazi u pritvoru od 17. listopada 2017. godine.

Istraga se provodi jer postoji sumnja da je osumnjičenik I. R., zajedno sa Z. S. (35) i T. Ć. (36) dana 22. rujna 2017. godine u večernjim satima izvršio razbojništvo.

Navedeni trojac sumnjiči se da je uz uporabu vatrenoga oružja od djelatnice automat kluba u Ljubuškom oduzeo određeni iznos novca u raznim apoenima. Toga dana osumnjičenici su se vozilom dovezli u blizinu automat kluba, a zatim su maskirani, s automatskom puškom AK-47, ušli u automat klub. Po ulasku u automat klub iz puške su ispalili jedan hitac u neposrednu blizinu djelatnice i zatražili novac, a nakon što su isti uzeli, vozilom su se udaljili u nepoznatom pravcu, zaključio je Josip Aničić.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Otišao sam, a nikad nisam otišao Ivica Primorac | kasce.com
ljubuski.info
Ni sad nije jasno Ružica Zeljko
ljubuski.info
Film koji nećemo gledati Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Prolaze nam životi, a vrijeme stoji Berislav Jurič | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari