Izviđač i PPD Zagreb odigrali humanitarnu utakmicu za obitelj Šiljeg

ljubuski.info

Pod geslom "Pomozimo majci u borbi protiv neizlječive bolesti triju sinova!" igrači Rukometnog kluba Izviđač Central osiguranje i RK PPD Zagreb sinoć su u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom, preko oko 2.800 gledatelja, odigrali humanitarnu utakmicu za pomoć obitelji Šiljeg iz Vašarovića.

U akciji se posebno istaknula tvrtka Central osiguranje koja je, za ovu akciju, odlučila donirati 10 tisuća maraka, a njihova djelatnica je na poluvremenu utakmice uručila novčani ček majci bolesnih dječaka, Vanji Šiljeg.

Svoje priloge za pomoć dale su i tvrtke M.R.M. Export-Import, Džajić Commerce, Namex, JP Parkovi, Benzinska pumpa Perić, Elektro-Milas, MB Ivanić, Avantgarde, Jur Prom, Ljekarna "Cvit likarije" i Rofix.

Dvorana je sinoć bila puna, iako je rezultat bio u drugom planu, napomenimo da su rukometaši PPD Zagreba pobijedili Izviđač s 35-31, te kako se na terenu, na trenutke, igralo borbeno, a na tribinama se srčano navijalo.

Radio Ljubuški

Glas naroda

Svaka cast..

Veliko Bravo,čestitke svima

Bravo Ljubuski

Svaka čast..bravo ljubušaci !!!

Bravo za humanost a pojedinim donatorima poruka ne moze se kupiti blagoslov ima vas sto ste na Hrvatskoj krvi uzeli pare

Bravo za svakog od 2800 posjetitelja,za obe ekipe,za donatore,za organizatore...

Grande Central

M.R. i I .S. dzaba vam pare

Sta se plasis pa pises inicijale

Sve čestitke na ideji i uspjehu akcije,da ih bogda bude još

Izviđač i PPD Zagreb odigrali humanitarnu utakmicu za obitelj Šiljeg
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari