Uhićen još jedan pripadnik skupine koji su pljačkali bankomate po Hercegovini

ljubuski.info

Federalna uprava policije (FUP) nastavila je aktivnosti na rasvjetljavanju i dokumentiranju većeg broja oružanih razbojstava počinjenih na širem području Federacije BiH, te je u nastavku operativne akcije Shark uhitila još jednog osumnjičenog za organizirani kriminal i tešku krađu.

Prema informacijama iz FUP-a, pripadnici ove policijske agencije su, pod nadzorom tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije i uz asistenciju pripadnika MUP-a RS-a, pretresli jednu lokaciju na poručju Gornjeg Kotorca u Istočnoj Ilidži, gdje su uhitili osumnjičenog.

Prilikom provođenja potrebnih mjera uhićena je osoba inicijala R. G. iz Istočnog Sarajeva, a koja je osumljičena za kazneno djelo organiziranog kriminala i kaznenim djelom teška krađa, potvrđeno je iz FUP-a.

Akcija uhićenja izvedena je u ponedjeljak, a osumljičeni je nakon krim-obrade u službenim prostorijama FUP-a, uz izvješće o počinjenom kaznenom djelu predat u nadležnost Tužiteljstva HNŽ.

U sklopu akcije Shark, kojoj je prethodila višemjesečna istraga, pripadnici FUP-a su polovicom prosinca prošle godine uhitilie šest osoba na području HNŽ, te tri u Sarajevu.

Istraga je rezultirala u dokazivanju i dokumentiranju organizirane kriminalne skupine koja je tijekom 2016. i 2017. godine, počinila više kaznenih djela kao što su razbojništva na štetu tržnog centra Bingo u Čitluku i Sutini, Robota u Mostaru, benziske crpke "Čule" u Mostaru, pljačke više bankomata na području HNŽ i ZHŽ, kada je ukradeno više stotina tisuća KM.

Pored navedenog, ova kriminalna skupina se dovodi u vezu i s drugim kaznenim djelima, kao što su krađe automobila te trgovina narkoticima, počinjenim na prostoru FBiH.

Glas naroda

Mamu vam lopovsku

Dajte im kruha i posla , očito je da imaju igara

Ma kojeg posla,da oće raditi-radili bi,ali to nije ništa naučilo.

Pošto je pljačka cijenjen posao kod nas, a pljačkaši ugledni ljudi,očekujem ukoro da ševe i nikad nije kasno otvore novi smjer u svojim školama:samostalni pljačkaš iz obijesti

ukrali bankama koje nas pljačkaju i kojima će svakako osiguranje platit.kad će počet vaćat one što ovaj jadni narod pljačkaju?

Vrana vrani oči ne kopa !

ugledali se na kradezeovce

plačka bankomata to je praksa
budući direktora i stranački vođa
nemojte da vas to uznemirava
jel tak il ne tak

Uhićen još jedan pripadnik skupine koji su pljačkali bankomate po Hercegovini
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari