A-HSP BiH najavljuje borbu za prava branitelja, nezaposlenih, umirovljenika… a protiv HDZ-a

ljubuski.info

A-HSP BiH je stranka koja na iduće parlamentarne izbore predviđene za listopad 2018 godine izlazi samostalno na svim razinama vlasti. U tijeku je osnivanje podružnica ove stranke u ZHŽ, HNŽ, HBŽ i Sarajevskoj županiji.

U zadnje vrijeme, navodi se u priopćenju kojeg potpisuje Mile Cigić, predsjednik A-HSP BiH, prelazak u stranku su najavili mnogi članovi iz drugih stranaka-HSP BiH, HSP dr.Ante Starčević i jedan dio članova HDZ BiH jer su, dodaje se, prepoznali programske ciljeve A-HSP-a BiH.

Ciljevi su da sve županije u BiH s hrvatskim predznakom,odnosno županije s većinskim hrvatskim življem mogu osigurati dovoljno financijskih sredstava za sve kategorije pučanstva, poput razvojačenih branitelja, nezaposlenih, umirovljenika. Najavljuju poboljšanje uvjeta prosvjetnih djelatnika koji čuvaju i njeguju znanje naših generacija što je jedna od najvažnijih karika u razvoju hrvatskog društva kao i na poboljšanje uvjeta zdravstvenih djelatnika i ustanova zdravstva od kojih izdvajaju SKB Mostar koja dosta puta nema niti najosnovnija sredstava za normalno poslovanje, a utemeljena je pored ostalog i dogovorom županija s hrvatskim predznakom

A-HSP je mišljenja kako se vlast u svim županijama s hrvatskim predznakom može formirati bez HDZ BiH koja je stranka imala dovoljno vremena od rata na ovamo osigurati bolje uvjete življenja za sve pripadnike hrvatskog naroda što nije učinila i sad su na dijelu sve gore pobrojani razlozi koji prijete nestankom hrvatskog naroda u BiH odnosno njegovim pretvaranjem u nacionalnu manjinu, navodi se u priopćenju.

Također, ističu kako se A-HSP BiH se zalaže za obvezatne promjene izbornog zakona BiH jer nitko nema pravo hrvatskom narodu a niti ijednom drugom od dva konstitutivna naroda u BiH birati njegove predstavnike.

Glas naroda

Majko moja sta je ovo,to je onaj sto ne smije izici iz kuce sto je duzan i Bogu i narodu....

Ne bi on jadan ništa izjavljivao ali ga je nagovorio Barbarin preko svog "vazala" Mate Antića, vrlog klobučanina kojeg svi u klobuku slave, ta on je Uvenulom četiri godine bio 15-a ručica, što bi 'no se reklo "ruka ruku mije", a sada mu se cilo selo smije.

Neven se oduzija Mati,zaposlija mu cerku u domu bucinskom za vjernost trineste ruke u vjecu to svi pricaju a ostali tribaju u njemacku

to ona anita sto se udala za rasica sto je bija u mladezi ante starcevica u ljubuskome.to je dil mate i nevenka bija da utopi malu u staracki dom zato je diza ruke cili mandat u opcini

aaaaa jakih političara nema govora

Pa šta je ovo, koliko ima ovih HSP-ova

treba da budemo ravnoprani da imamo isto kao oni u bosni

Strava i bolest u glavama pred izbore dijeli se malo love po strankama za predizborne kampanje i sad kao svi znaju sta ne valja a onda se priklonite velikom vodi.Poklopi se i lezi garibu jedan.

A-HSP BiH najavljuje borbu za prava branitelja, nezaposlenih, umirovljenika… a protiv HDZ-a

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Film koji nećemo gledati Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Prolaze nam životi, a vrijeme stoji Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Kad nezakonito postane normalno... Marko Čuljak | dnevno.ba

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari