Andrea Prusina i David Mandić i najbolji sportaši Ljubuškog za 2017. godinu

ljubuski.info

Danas je u zgradi općine Ljubuški, u organizaciji Odsjeka društvenih djelatnosti, održan izbor najboljih ljubuških sportaša za proteklu godinu.

Rukometni klub Izviđač Central osiguranje još je jednom izabran za najbolji športski klub, Izviđačev David Mandić je najbolji sportaš, a titula najbolje sportašice ide u ruke Andrei Prusini iz HŽRK Grude. Za najboljeg sportaša do 18 godina izabran je Domagoj Alilović iz Izviđača, dok je najbolja sportašica do 18 godina Anica Matić iz ŽNK Sloga.

Bio je ovo 21. po redu izbor i, kao i u većini prethodnih godina, protekao je u znaku rukometa. Članovi povjerenstva, sastavljenog većinom od ljubuških novinara, su uoči glasanja konstatirali kako pri izboru najboljeg sportskog kolektiva, nije bilo velikog izbora, jer se, nažalost, nijedan drugi ljubuški klub nije niti približio Izviđaču. Izviđač je jednoglasno proglašen najboljim, a jednoglasna je bila i odluka kojom je Izviđačev David Mandić proglašen najboljim sportašem u 2017. godini.

U zadnje vrijeme igra odlično, našao se na širem popisu Line Červara za Europsko prvenstvo, a uskoro bi trebao pojačati PPD Zagreb.

Najboljom sportašicom proglašena je Andrea Prusina, koja igra za HŽRK Grude koji apsolutno dominira ženskim rukometom u BiH.

Za najboljeg sportaša do 18 godina izabran je 17-godišnji Domagoj Alilović, koji u posljednje vrijeme pokazuje svu raskoš svog talenta. Najboljom mladom sportašicom proglašena je članica ŽNK Sloga Ljubuški, Anica Matić, koja je prošle godine pozvana u "U-16" reprezentaciju BiH.

Radio Ljubuški

Glas naroda

Što ne objaviš ko je dobio stipendije, sramota.

Inače, ljubuski novinari su veliki poznavatelji sporta. Gluho bilo ......

Najbolji sportaš Ljubuškog je ubjedljivo Nevenko Barbarić!

Vidi ovoga Brace , ima li mu itko reći da ne hoda za vrijeme radnog vremena i kudi ove koji ga puštaju ...

Veliko razocarenje! Ovo je samo eto da nekog stave,daleko od najboljih.

David je ok

Svake godine isto (rukomet)!! Gdje su ostali? Karatisti braća Bebek,boksaci Vistica,Nosic,Vranješ,košarkaši juniori i seniori,odbojkasice?! ??

Andrea Prusina i David Mandić i najbolji sportaši Ljubuškog za 2017. godinu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari