Gradit će se treća traka na cesti Široki - Posušje

ljubuski.info

Javno poduzeće "Ceste Federacije BiH" d.o.o. Sarajevo organiziralo je javnu raspravu na Nacrt skraćenog akcijskog plana preseljenja za projekt izgradnje trake za spora vozila na magistralnoj cesti M6.1, dionica Posušje - Široki Brijeg (Vranić – Kočerin) u dužini od 4,8 kilometara.

Javna rasprava se održala u Gradskoj vijećnici u Širokom Brijegu, a na istu su pozvali sve zainteresirane subjekte, nevladine organizacije i stanovnike Grada Široki Brijeg i Općine Posušje, kao i naselja koja gravitiraju području namjeravane izgradnje trake za spora vozila na magistralnoj cesti M6.1, dionica Posušje-Grude-Široki Brijeg.

Cilj rasprave je bio davanja prijedloga i sugestija javnosti i uključivanja relevantnih pitanja u završnu verziju dokumenta.

Dokument je izrađen za potrebu Programa modernizacije magistralnih cesta u FBiH prema odredbama Operativne politike 4.12 Svjetske banke koja je jedan od kreditora projekta.

Nacrt dokumenta može se pronaći na službenoj stranici JP Ceste FBiH i na web stranici Grada Širokog Brijega i Općine Posušje.

Sredstva za realizaciju ovog projekta predviđena su u 2018. godini, a o budućim aktivnostima i nastavku realizacije modernizacije magistralne ceste javnost će biti informirana na službenim stranicama JP Ceste Federacije BiH, Grada Širokog Brijega i Općine Posušje.

Komentari

Cesta je odavno planirana i treba ići iznad Kočerina do Vranića, kakva treća traka.

Evo Nevenko ovih dana počinje treću traku na Kobilovači kaže dojadila mu uska cesta pa će on to izgraditi do izbora.Tako bar kaže

Bude li vam cestu radila ova banda nesposobna što po Ljubuškom asfaltira morete se pokakit na nju

Gradit će se treća traka na cesti Široki - Posušje

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari