Auto salon Kramar odgovorio na optužbe

ljubuski.info

Direktor Auto salona Kramar Andrija Zovko reagirao je na optužbe koje su protiv njegove tvrtke izrečene na društvenim mrežama nakon korištenja fotografije automobila koji treba doći u njihov salon na internet oglasu.

Poručio je da su proteklih dana primili mnoštvo poziva i poruka, što ih je ponukalo da se oglase priopćenjem u kojem svima poručuju da Kramar daje trajno jamstvi na točnost kilometraže svojih vozila i da su upravo na praksi transparentnosti rada izgradili prepoznatljivo ime.
Auto salon Kramar daje trajno jamstvo na točnost kilometraže svojih vozila te javno kažemo ako je u našem salonu netko kupio vozilo sa vraćenom kilometražom, vratit ćemo mu novac, a vozilo može zadržati!, istaknuo je Zovko dodajući da autosalon na čijem je čelu svim potencijalnim kupcima daje na uvid broj šasije vozila preko kojeg može provjeriti svu povijest vozila u ovlaštenom servisu ili na internetu prije kupovine.

Auto salon Kramar godinama vozila za prodaju nabavlja od renomiranih europskih dobavljača (mjesečno oko 450 vozila), sa svim pripadajućim jamstvima o porijeklu vozila i kilometraži i dopušta pregled vozila stručne osobe prilikom kupovine na našem lageru (vozila su neocarinjena i bez osiguranja ne smiju napuštati carinsko skladište), objasnio je direktor Kramara ističući kako neće dopustiti narušavanje ugleda i nanošenje štete ovoj kompaniji koja već 15 godina posluje u četiri zemlje sa preko 100 uposlenih, a među njima i u Bosni i Hercegovini, usprkos velikim pritiscima koji su posebno učestali u proteklih godinu dana.

Glas naroda

Slika korisnika info

Budući da je članak privukao komentare niske razine pismenosti uz mnoštvo uvreda, to je komentiranje onemogućeno.

ljubuski.info --> Kontakt

Auto salon Kramar odgovorio na optužbe
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari