Produljen pritvor osumnjičenom za oružanu pljačku Automat kluba

ljubuski.info

Vezano za razbojstvo koje se dogodilo dana 22.9.2017. godine u Ljubuškom na štetu automat kluba, Josip Aničić, Viši stručni suradnik i službenik za odnose s javnošću Županijskog tužiteljstva ZHŽ dao je slijedeću izjavu:

Županijski sud u Širokom Brijegu osumnjičenom Z.S. (34) produljio je pritvor za još 3 (tri) mjeseca. Prijedlog za produljenje pritvora tužiteljstvo je uputilo 3.1.2018. godine. Tužiteljstvo je zatražilo da se pritvor prema osumnjičenom Z.S. produlji za još 3 (tri) mjeseca, zbog opasnosti da bi osumnjičenik mogao ponoviti kazneno djelo.

Protiv ove odluke može se izjaviti žalba. O eventualnoj žalbi odlučivat će Vrhovni sud F BiH.

Osumnjičeni Z.S. (34) sumnjiči se da bi zajedno sa I.R. (29) i T.Ć. (35) uz uporabu oružja počinio kazneno djelo Razbojništva. Sumnjiče se da su se dana 22.9.2017. godine u večernjim satima dovezli do automat kluba u Ljubuškom. Nakon toga maskirani u potkape i sa automatskom puškom AK-47 ušli su u automat klub. S namjerom pribavljanja protupravne imovinske koristi uz prijetnju i pucanjem iz automatske puške od djelatnice kluba zatražili su novac. Kada su oduzeli određeni iznos novca izašli su iz automat kluba, ušli u vozilo i udaljili se.

Osumnjičenik Z.S. (34) nalazi u pritvoru od 10.10.2017. godine.

Komentari

Lezi klosaru

Klosar smeker narkoman

vidite dase [ * neprimjereno * ] mogu naći još bili maskirani ipak policija radi svoj posao dobro a samojim se zanepodalo ona naj veća pljačka u povijesti hrvata na dužicam ukrali sedam mil markica a ovi iljadarku pajih uhvatili odma pohvala

Produljen pritvor osumnjičenom za oružanu pljačku Automat kluba

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto