U četvrtak proglašenje "Najčitatelja 2017."

ljubuski.info

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na svečanost proglašenja "Najčitatelj 2017." Knjižnice Ljubuški u kategoriji učenika osnovnih škola s područja Općine Ljubuški te kategoriji odraslih.

Svečanost će biti upriličena u četvrtak 11. siječnja 2018. godine, s početkom u 18.30 sati. Najčitatelji u spomenutim kategorijama dobit će vrijedne nagrade.

Podsjećamo, cilj projekta je promicanje čitanja, nadasve kod učenika osnovnih škola, te razvijanje ljubavi prema knjizi kao izvoru znanja. Ujedno, jedan od ciljeva ovog projekta razvijanje je navike korištenja knjižnice i njezinih sadržaja tijekom cijelog života, potičući pri tome kod učenika, a ujedno i odraslih, naviku i uživanje u čitanju.

Prema statistici posudbe, knjižničarke će utvrditi identitet članova koji su tijekom 2017. godine posudili najveći broj knjiga. To su ujedno članovi koje su knjižničarke zapazile kao marljive i vrijedne, koji puno čitaju, razgovaraju o knjigama, traže savjet pri izboru naslova, rado dolaze u knjižnicu i na vrijeme vraćaju posuđene knjige

Radujemo se Vašem dolasku!

Knjižnica Ljubuški

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari