Civilna zaštita ZHŽ prva u BiH osigurala pripadnike Gorskih službi spašavanja

ljubuski.info

Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke ugovorila je policu osiguranja od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) za sve članove tj. pripadnike Gorskih službi spašavanja (GSS) u Županiji Zapadnohercegovačkoj. Time je Uprava CZ ZHŽ prva u BiH koja je osigurala pripadnike GSS-a odnosno službi za zaštitu i spašavanje.

Nakon potpisivanja ugovora o međusobnim pravima i obvezama u kolovozu s Gorskim službama spašavanja Široki Brijeg i Posušje, te polovicom prosinca prošle godine s Gorskim službama spašavanja Grude i Ljubuški, Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke je prema ranijoj najavi ugovorila policu osiguranja od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) za sve članove tj. pripadnike GSS-a u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Ovim činom Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke još jednom je pokazala svu odgovornost prema pripadnicima GSS-a u našoj Županiji u obavljanju opasnih i složenih zadataka u njihovoj nadasve humanoj misiji. Svjedoci smo neželjenih događaja koji se često ne mogu spriječiti, ali se pravovremenim djelovanjem mogu umanjiti njihove posljedice, izjavio je nakon ugovaranja police osiguranja dr. sc. Drago Martinović ravnatelj Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke.

Uprava civilne zaštite ZHŽ prva je u BiH osigurala pripadnike GSS-a - Civilna zaštita ZHŽ prva u BiH osigurala pripadnike Gorskih službi spašavanja

Zaključenom policom osiguranja od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) svi pripadnici GSS-a u Županiji Zapadnohercegovačkoj osigurani su od sljedećih rizika:

  • smrt uslijed nezgode
  • trajni invaliditet uslijed nezgode
  • smrt uslijed bolesti
  • troškovi liječenja
  • dnevna naknada za liječenje u bolnici.

Također, važno je istaknuti da se osiguranje pripadnika GSS-a u Županiji Zapadnohercegovačkoj od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) odnosi na osiguravateljsko pokriće pri obavljanju djelatnosti i izvan obavljanja djelatnosti, točnije od 0 do 24 sata.

Glas naroda

Koji otpad od znanstvenika

Šta si ti bogati doktorira sigurno si skaka po kaltunima od općine u Š. Brigu do zgrade županije

Dlaka sa čuke na cuku i to je to...

Šta se čudiš šta je i kad je doktorira, pa vidiš li da piše i gleda u fotografa, sve odjednom.Mislim da će i ovi drugi brzo doktorirat vidiš da i on vježba istu vještinu samo malo poskrivećki.
Dašta iđemo naprid.

Momci svaka čast zdrava ste ekipa koja se humano dokazala i odgovorila na svaki poziv imate voditelja i predstavnika koji vas neće prodati i predati kao njega-njegovi iz zlobe i interesa i mržnje zbog kvalitete i znanja ova polica dokaz je Dragine brige za zajednicu.
Od vrtićki teta agronoma koji rade po ministarstvima nemate što drugo očekivati osim naprijed izrečenih komentara "nije u drage Ševina škola"
GSS-ovce častim kavom gdje ih god vidim i hvala što čine za zajednicu a ovi intelektualci nek komentiraju naspram svoga intelekta i diploma a nacija vidi kakva su obraza i kako su došli do diploma.
LUDOM CARU SLUŽE MANITE SLUGE!!!
Pamet i znanje se poznaju u služe samo dobru.

Civilna zaštita ZHŽ prva u BiH osigurala pripadnike Gorskih službi spašavanja
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari