U prometnoj nezgodi poginula žena

ljubuski.info

Jedna ženska osoba smrtno je stradala u prometnoj nezgodi koja se dogodila jutros nešto prije 8 sati kod Ljubuškog.

U prometnoj nesreći koja se dogodila na regionalnoj cesti R-423 Zvirići - Prud, općina Ljubuški, smrtno je stradala Marija G. (1964.) iz Metkovića koja je upravljala automobilom VW Polo hrvatskih registracijskih oznaka, izjavio je glasnogovornik MUP-a Zapadnohercegovačke županije Dražan Bošnjak dodavši da je najvjerojatnije bila riječ o samoslijetanju.

Za vrijeme trajanja očevida, kojeg su izvršili policijski pripadnici Policijske uprave Ljubuški, promet je bio obustavljen, a dežurni liječnik Doma zdravlja Ljubuški konstatirao je smrt.

Riječ je o šestoj osobi koja je smrtno stradala u prometnim nezgodama na području Zapadnohercegovačke županije tijekom 2017. godine.

Komentari

Pokoj joj duši...... Iskrena sućut obitelji...... Kud baš sad prid Božić....... žalosno......

Pokoj joj duši!
A to radari "pomažu"?

Kod nas radari , semafori i policija ubijaju umjesto da sprečavaju nezgode.A pitanje je dana kad će netko izgubiti glavu zbog [ * neprimjereno * ]a koji su dopustili [ * neprimjereno * ]tinama da postavljaju svijetleće reklame pored prometnica a posebno onu u kružnom.

Slazem se u potpunosti , a za komentar ispod nije stvar u brzini vec u odvracanju pozornosti i zasljepljivanju osobito onaj dole kod novog groblja toliko zasljepi da nevidis auto sa lijeve strane koje je vec u kruznom ako ides od gracina .

bolan na kružnom te je vozit 20-30 kh a u gradu 40 , šta pričaš gotovo uvik je do šofera

U prometnoj nezgodi poginula žena

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari