Ljubuški pred pobjedom, Široki favorit protiv Busovače

ljubuski.info

Večeras se igraju tri susreta 8. kola hercegbosanske lige košarkaša.

Prigodu nakon 5 poraza upisati prvu pobjedu i prekinuti negativan niz imaju košarkaši Ljubuškog koji ugošćuju Tomislav. Košarkaši Tomislava, predvođeni B. Mašićem i Bakovićem, imaju bolji i iskusniji sastav, ali susret može odlučiti i prednost domaćeg parketa, u što se uzdaju Ljubušaci.

Uz Ljubušake, slast pobjede nakon 7 kola nemaju ni košarkaši Livna. Druga momčad Širokog koju vodi Romeo Bilinovac apsolutni je favorit protiv Busovače. U proteklih 7 kola Širokobriježani su doživjeli samo jedan poraz, dok Busovača na svom negativnom skoru ima 4 poraza i 2 pobjede. U prošlom kolu sastav Busovače na svom parketu poražen je od druge momčadi Zrinjskog.

Zanimljiv susret očekuje se u Mostaru gdje će druga momčad Zrinjskog ugostiti Posušje. U proteklih 7 kola Mostarci imaju 3 pobjede i 2 poraza, dok su s druge strane Posušani, koje vodi Josip Plantak, skupili četiri pobjede i doživjeli dva poraza. Najveći aduti Mostaraca pred večerašnji susret su Obradović, Soldo, Zlomislić i braća Zovko, a kod Posušana A. Ramljak, Jukić, Begić i Kovač.

Gruđani su u srijedu odigrali susret 8. kola. Na svom parketu igrači trenera Igora Jelića s visokih 87:58 pobijedili su Livno. Šestom pobjedom i maksimalnim bodovnim učinkom Gruđani su jedina neporažena momčad nakon osam odigranih kola.

Parovi 8. kola:

  • Ljubuški - Tomislav,
  • Široki II - Busovača,
  • Zrinjski II - Posušje.

Slobodna Čapljina.

Matej Damjanović | Večernji list

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko
ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari