Produljen pritvor Ljubušacima zbog prodaje droge u Hercegovini i Hrvatskoj

ljubuski.info

Županijski sud u Širokom Brijegu, temeljem prijedloga za produljenje pritvora Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke, produljio je pritvor za još dva mjeseca osumnjičenicima Križanu Crnjcu (44), Miroslavu Crnjcu (42) i Draženu Matiću (35), sva trojica iz Ljubuškog.

Pritvor je produljen zbog opasnosti da bi osumnjičenici boravkom na slobodi utjecali na svjedoke, prikrivali dokaze i ponovili kazneno djelo.

Nalogom o provođenju istrage ovog tužiteljstva osumnjičeni Križan Crnjacse tereti za organizaciju skupineljudi u cilju počinjenja kaznenog djela neovlaštene prodaje i stavljanja u promet opojnih droga, a Miroslav Crnjac i Dražen Matić su postali pripadnici organizirane skupine ljudi. Sumnjiče se da su nabavljali i prodavali opojnu drogu tipa kokain i speed velikom broju konzumenata s područja Hercegovine i Republike Hrvatske, koristeći pri komunikaciji šifrirane poruke. Nastavlja se rad na ovom predmetu, što znači utvrđivanja svih činjenica vezanih za osumnjičenike i kaznena djela za koja se sumnjiče, izjavio je Josip Aničić, viši stručni suradnik i službenik za odnose s javnošću Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu.

Komentari

Ima Ljubušaka u pritvoru u Hrvatskoj zbog koke

Nema

Koka nije droga

Produljen pritvor Ljubušacima zbog prodaje droge u Hercegovini i Hrvatskoj

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari