Održan Razvojni forum Zapadnohercegovačke županije

ljubuski.info

Danas je u Grudama, u prostorijama seoskog gospodarstva "Marića gaj", održan Razvojni forum Županije Zapadnohercegovačke, koji je organizirao Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije u suradnji s Uredom predsjednika Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Cilj ovog Foruma je okupiti relevantne sudionike iz javnog, nevladinog i poslovnog sektora naše Županije kako bi se razgovaralo o aktualnim trendovima i kretanjima u Županiji.

Riječima dobrodošlice nazočnima se obratio predsjednik Vlade Zdenko Ćosić, iskazavši podršku održavanju Foruma na temu razvoja Županije i svih aktivnosti koje podrazumijeva proces planiranja i upravljanja razvojem.

Nakon uvodnih riječi predsjednika Ćosića uslijedilo je izlaganje na temu provedbe Strategije razvoja za razdoblje 2014. - 2020., preliminarnih nalaza srednjoročne evaluacije Strategije te svih planiranih aktivnosti u razvojnim procesima, što uključuje i proces europskih integracija.

U nastavku Foruma svi sudionici su iskoristili mogućnost prezentiranja osnovnih informacija o projektima koji se provode, kao i o planiranim projektima za nadolazeće razdoblje.

Ravnatelj Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije Ivan Jurilj predstavio je planirane aktivnosti Ureda u procesu provedbe strateških ciljeva Županije i u procesu ispunjavanja obveza koje proizlaze iz europskih integracija.

Isto tako, prof. dr. Nino Serdarević je upoznao sudionike Foruma o dostupnim EU i drugim fondovima u okviru kojih mogu razvijati i aplicirati svoje projektne prijedloge.

Vlada ZHŽ

Komentari

Ovo je sve zasluga našeg kralja Tonija kralja

Razvijaju se Minhen Stuttgart Frankfurt i Ćićko trans

Naši kvazpolitičari, izreda lopine, razvili su sustav pljačke naroda. Jedini "novi" izum je krompir koji je poznat europskoj civilizaciji više od pet stoljeća. Preko parkirališta i radara izvlače narodu i zadnju marku iz džepa.

razvoj je postavljanje radara renata da ogule narod do kosti.prodjes kroz iistu raskrsnicu s istim autom i dobijes isti broj kazni koliko si puta priosao.to je razvoj.a sto oni budu razvili u uze cemo srrrat od sesira i tanje neg grlica.ovi sto nas razvijaju u zivotu nisu stekli novu vrijednost svojim radom,vec su se natovarili narodu na kosti i prdoklace o razvoju.oni jedino mogu razvit rolu papira ako im je narod donese.

Ovo je jako bitno za nasu zupaniju, ali treba otic tamo napravit ceh 10,15 000 a da ti gazda vrati 3,4 u dzep i tako
Suplje price
Dok se ne uzme alat(oruzje) u ruke nema braco od nas nista

Kakvi bi sad komentari bili da ovo oporba ili Paponja organizira.. sine moj od ovog članka bi napravili 17 članaka.. pisalo bi se o događanjima na piš pauzi.. bio bi lajv prijenos.. paponjina glava u centru naravno.. ali.. Paponja A oporba još manje, nisu sposobni organizirat sastanak seljana a kamoli nešto drugo.. dok je vake oporbe HDZ će vječno vladat..

Vječno će vladat kad na tron dođe naš kralj Toni kralj.Barbarića,Kvesića neće više biti.Tada će HDZ biti pravi u kraljevini našeg Tonija kralja.

još malo pa će oporba doć na vlasta a lopine će morat nestat zenica inozemstvo ili slično-otvoriće se lov na prevarante i pročešljat privilegije partije kradezea
ovo je šalovanje magle kao i smiljomanija
iseljavanje je glavni uspjeh kradezea no seliće se i oni ito zadnji
udbaši i lopine varaju i uništavaju narod godinama posle nepotrebnog rata i kako stvari sada stoje izgubljen rat u miru
no kler se ne iseljava i nema financijskih problema i uporno drži vreću vlasti koja uništava sve što dotakne

općina propada a barbarić karta svake večeri ne dira ga to a vitina pliva svake kiše a to je popravljano pet puta
ovaj radi ko kalmeta farba pet puta

Kad ga smijeni naš Toni ktalj Barbarić više ni belu neče igrat.Dođi više Toni kralju oslobodi nas od ove napasti

Sve su upropastili što su mogli ako je još nešto ostalo riješiće to ova ekipa

najbolje se karta u zenici biće tami lipa ekipa košto su izdaice poslali nedužne u hag
locirat identificirat transferirat
tako rade rvacke izdaice udbaši i dalmantiska [ * neprimjereno * ]ka josipovića ćaće

Dodji mili Paponja spasi nas..

Već se pomalo nazire da će Ljubuški postati nosilac razvoja županije.Trenutno je najljepši grad.Ima suficit proračuna.Parkovi na nivou zadatka. Briga o starim i nemoćnima u domovima. Za mlade u turizmu svjetla budućnost. Svećenici uvijek uz narod. Neka pati kome smeta.

I ovaj magloviti skup platio je famozni sustav Renata koji sirotinji izvlaci zadnju marku iz dzepa a pogotovu za Božić !
Mislim da bi neko konacno trebao pokrenuti naeod protiv losih zakona i gospodara !
Dota je guljenja naroda dosli ste do kosti !
Bit ce prosvjeda protiv zbog losih ili protizakonitih zakona .
Sustav Renata i Radari platili su Auto osiguranja koja su privatna tako da je to pogodovanje pojedincima na stetu Naroda !
Zakon o visini kazne bilo koje nesmije biti veci od jedne trecine plaće a znamo da su te kazne od 400 KM i vise i ovaj zakon je protuzakonit !
Putove i oznake za brzinu treba mijenjati i Baždariti prilagoditi novim vozilima i sustavima kocenja Abs znakovi ogranicenja brzine nisu mjenjani i bazdareni otkad su postavljeni jos od konjskih kola i fićeka !
Znaci i ovaj zakon je protuzakonit koji sluzi kao zamka smicalica za protuzakonito uzimanje para osiromasenom narodu !
Zbog ovakvih i ostalih pljackaskih zakona narod seli !
Kad cemo ustati protiv nepravde !
Cim prije to bolje za nas !
Dosta pljacki i nepravdi !

Održan Razvojni forum Zapadnohercegovačke županije

FB

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto