Interaktivne metode u nastavi i ishodi učenja

ljubuski.info

Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i športa Županije Zapadnohercegovačke u suradnji sa uredom OSCE-a iz Mostara i Međunarodnim udruženjem "Interaktivne otvorene škole" iz Tuzle organizira trodnevno stručno usavršavanje na temu "Interaktivne metode u nastavi i ishodi učenja".

Stručno usavršavanje će se realizirati 7., 8. i 9. prosinca 2017. godine u Hotelu Park, Široki Brijeg. Sudionici su nastavno osoblje osnovnih i srednjih škola s područija Županije Zapadnohercegovačke i predstavnici Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa Županije Zapadnohercegovačke.

Navedena aktivnost je druga u nizu za eksperimentalnu provedbu revidiranih nastavnih planova i programa za društveno-humanističko područje definiranih na ishodima učenja u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Voditeljice edukacije su Mara Ostojić i Indira Lukavica, trenerice Međunardonog udruženja "Interaktivne otvoreni škole" Tuzla iz oblasti Interaktivnih metoda.

Tijekom trodnevne edukacije sudionici će imati priliku produbiti znanje o interaktivnoj nastavi, razviti vještine u provođenju interaktivne nastave, kao i sposobnost samostalnog kreiranja priprema na temelju ishoda učenja.

Takođe, cilj edukacije je usvojanje komunikacijskih vještina i znanja potrebnih za uspješan život i rad u razredu (komunikacija i povezivanje partnera u obrazovanju).

Nakon edukacije sudionici će dobiti zadatak u praksi koji podrazumjeva primjenu naučenog u praksi odnosno u vlastitom radu.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari