Predstavljena knjiga "Književno Posušje"

ljubuski.info

U okviru manifestacije "Advent u knjižnici", u ponedjeljak 4. prosinca 2017. godine, s početkom u 18.30 sati, u Knjižnici Ljubuški upriličeno je predstavljanje knjige "Književno Posušje", autora Radice Leko i Stanislava Bašića.

Knjigu su predstavili autori, dok su pak učenici Gimnazije Ljubuški Josipa Musa, Ivana Rašić i Lorena Raspudić predstavljanje uveličali prigodnim interpretacijama pjesama. Voditeljica programa bila je Anamaria Nosić, a u glazbenom djelu nastupio je Toni Petrović, učenik 3. razreda Osnovne glazbene škole Ljubuški.

Ukratko o knjizi:

Knjigom je obuhvaćeno razdoblje od dva stoljeća književnog djelovanja u Posušju. Sadrži 87 autora koja su obilježila književnu djelatnost Posušja, ili su pak to Posušani koji su književnim stvaralaštvom obilježili neke druge zajednice u kojima su živjeli i djelovali.

Knjiga "Književno Posušje" je projekt koji donosi jedan dio povijesti Posušja (onaj književni dio) koji predstavlja vrijedan zapis namijenjen očuvanju lokalnog kulturnog blaga, ali i povijesti.

ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
Knjižnica Ljubuški

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Operacija katanac Ružica Zeljko
ljubuski.info
Nosite to odavde! Slobodan Milas
ljubuski.info
Povratak otpisanih Žena iz kužine

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto