UZB na korak do cilja

ljubuski.info

Vodstvo Udruge Zaboravljenih branitelja napokon prikupilo potpisana jamstva predsjednika vodećih političkih stranaka, jamstva kako će njihovi parlamentarni članovi jednoglasno podržati izglasavanje Rezolucije branitelja.

Vodstvo Zaboravljenih je odlučilo posjetiti svaku mjesnu zajednicu u općini Ljubuški i pred pojedinim skupinama svojih članova detaljno obrazložiti svoje mukotrpne napore proteklog vremena.

Ovakav način komunikacije, među brojnim članstvom, omogućava detaljnije upoznavanje pojedinaca kroz razgovor i pitanja o postignutim ciljevima.

U sklopu tih aktivnosti, sinoć je u Grabu uže rukovodstvo Udruge upoznalo skupinu članova i odgovaralo na brojna pitanja nezadovoljnih i ogorčenih branitelja, koji s nevjericom isčekivaju parlamentarnu proceduru koja je već nekoliko puta iznevjerila obespravljene branitelje.

UZB

Glas naroda

ja na 'umcu a rođen u grabu,
misto ćaće moram slušat babu!

Čoviću ne virujem kad govori i potpisuje, prije bi mu povjerova da sliježe ramenima i šuti!

Izigrat će nas opet jer to je njihov mentalni sklop

Dečki koliko sam ja shvatio vi ste pripadnici udruženog zločinačkog poduhvata.
Borili ste se u vojsci koja je "rušila" ovu državu, a sad bi da im država za to plati.
Dugo ste svi šutili, sve kordinacije i sve udruge, sad i trebate svi snositi odgovornost.

Bravo,a zašto su se oni izborili i što su nam „dobra“napravili.Ništa.Bolje bi bilo da ih Bog nikako nije da.To su jednostavno paraziti u društvu.

treba mjenjat presjednika smrdu za presjednika

Vjerujte komunjari udbašu dezerteru draganu, njemu se kunite i kličite, njemu dajte svoj glas, nanovu ga izaberite. Umjesto da branitelji sude dezerterima u ovoj državi je obrnuto. Za draganče su pošteni branitelji dezerteri kao što je i on sami.

UZB=zločinačka organizacija na čelu sa Draganom Čovićem!!!

Za tebe štose prestavljaš Mrčavi neka ti bog prosvitli pamet

Nekad san vodija kravu pod junca,da ti to nisi bija Ikule?

...sve locirat ,uhitit i u sarajevo

I nakon svega ne mogu vjerovati da Vi i dalje vjerujete da će ta rezolucija biti usvojena,pogotovo nakon presude haškoj šestorci i UZP znaci HVO je zločinačka organizacija presudeno u Hagu . I Vi mislite da će Bakir Izetbegovic taj Željko Komcic ostale oporbene muslimanske stranke dati Vama ikakva prava ljudi boži grijesite. I na kraju dabogda ja pogriješio u vezi ovoga !!!!!!

UZB na korak do cilja
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari