Humanitarna akcija Udruge Agape: 372 paketa pomoći

ljubuski.info

Udruga mladih "Agape" organizira humanitarnu akciju "Reakcija" u sklopu koje priređuje tradicionalni, ove godine peti po redu "Božićni sajam", koji će se održati od 15. do 19. prosinca na Trgu dr. Franje Tuđmana.

U tijeku su intenzivne pripreme, a zanimanje za sajam, ističu Agapeovci, iz godine u godinu je sve veće.

Sastanak s volonterima

Nedavno smo odradili prvi sastanak s volonterima kojih je ove godine više od 20, na što smo posebno ponosni. Također, iznimno nam je drago što velike i male firme prepoznaju ovu akciju, tako da su zahvaljujući njihovim donacijama već osigurana sredstva za nekih 100 paketa namijenjenih najpotrebitijima, kazao je za naš list Robert Hodžić iz Udruge mladih "Agape".

Uputio je poziv i ostalim zainteresiranim volonterima, kao i svim kreativcima koji žele predstaviti svoje proizvode i rukotvorine.

Briga za sugrađane

I dalje pozivamo sve koji su u mogućnosti da na bilo koji način podrže ovogodišnji sajam. To je jedno sjajno iskustvo! Mlade osobe na taj način izgrađuju osobnost, stječu nova poznanstva te, što je najvažnije, pomažu svojim sugrađanima u potrebi, istaknuo je Hodžić. Napomenuo je kako su na ažuriranom popisu navedene 372 adrese koje će Agapeovci morati posjetiti.

Podsjetimo, na prošlogodišnjem sajmu prikupljeno je ukupno 23.080 KM. Prikupljeni novac je iskorišten za kupnju 350 paketa s namirnicama za socijalno ugrožene obitelji s područja općine Ljubuški te za troškove organizacije sajma.

Ako i vi želite podržati rad Udruge mladih "Agape" i njihov projekt koji ima veliki odjek u javnosti, svoje donacije možete dostaviti putem računa kod Unicredit banke: 3381602285440951. Za uplate iz inozemstva: SWIFT: UNCRBA 22, IBAN: BA39 3381 6048 8544 1367.

Antonela Marinović Musa | Dnevni list

Glas naroda

Svaka čast mladima što svoje slobodno vrijeme koriste na dobro potrebitima.I mi svi trebamo dati svoj doprinos u svojim mogućnostima da pomognemo najslabijima medju nama.Znam da i svećenici daju svoj veliki doprinos da ovakve akcije urode plodovima na veću slavu Isusovu.

Ako ste vec humanitarci , zapitate li se kako je tim ljudima ostala 364 dana , sta tada jedu ?

Vjerojatno se brine socijalno.

Humanitarna akcija Udruge Agape: 372 paketa pomoći
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari