Potvrđena optužnica za prometnu nezgodu u Donjim Radišićima

ljubuski.info

Općinski sud u Ljubuškom potvrdio je optužnicu Županijskog tužiteljstva ZHŽ sa sjedištem u Širokom Briejgu podignutu protiv Darke Juriča rođenog (1982.) u Ljubuškom, zbog izazivanja prometne nezgode u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, dok su tri osobe zadobile lake tjelesne ozljede.

Prometna nesreća se dogodila dana 30.11.2016. godine u mjestu Donji Radišići, općina Ljubuški, na magistralnoj cesti M-6 Grude-Ljubuški.

Optuženi se tereti da je upravljao vozilom marke "Mercedes" pod utjecajem alkohola od 0,67 promila, te da se kretao brzinom od oko 83 km/h, dvostruko većom od prometnim znakom dopuštene. Uslijed takve vožnje ulaskom u oštri zavoj izgubio je kontrolu nad vozilo i prešao na suprotnu kolničku traku kojom se u tom trenutku kretalo vozilo marke "Golf" kada je došlo do sudara.

Posljedicom sudara vozač vozila "Golf" zadobio je teške tjelesne ozljede, suvozač u istom vozilu lake tjelesne ozljede, a suvozač i suputnik u vozilo marke "Mercedes" zadobili su lake tjelesne ozljede.

Ročište radi izjašnjenja optuženog o krivnji zakazano je pred Općinskim sudom u Ljubuškom za dan 19.12.2017. godine, što je potvrdio Josip Aničić, viši stručni suradnik i službenik za odnose sa javnosti Županijskog tužiteljstva ZHŽ.

Glas naroda

Pun kamion Marihuane je uzgajio u štali i prošao bez kazne:::
Oće li opet Jurič proći liše?

Normalno kad je imao podrsku od oca skupa suradivali,labaratori svijetiljke.Ali ne sudim nikome.Pozdrav Dara.

nije dara los svakome se more desit

Potvrđena optužnica za prometnu nezgodu u Donjim Radišićima
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari